Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova is vigyem el akkor!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova is vigyem el akkor!?

Figyelt kérdés
Soroljatok fel nekem kérlek benneteket pár olcsó de jó hotelt panziót pesten ahova vihetem a csajomat dugni mert otthon nem lehet, köszi.
2011. júl. 22. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:

mennyetek hozzá dugni !!

nincs szobád hogy magadra zárd az ajtót aztán dugj?

2011. júl. 22. 14:52
 2/10 A kérdező kommentje:

szüleink miatt egyikünknél sem lehetséges, 2. válaszoló ezt az igazán értékes hozzászólást magadban is tarthattad volna ...

választ várok még mindig mert tőletek nem kaptam.

2011. júl. 22. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
vegyél egy kocsit...abban azt csináltok amit akartok
2011. júl. 22. 15:16
 4/10 Ducky07 válasza:
Szerintem ne vidd ilyen helyre..nincs annál megalázóbb mint h csak szexelni viszed el egy szállodába! Akkor már menjetek olyan helyre mint pl Szigetszentmiklóson az Oázis Wellnes Központ... egy éjszaka kettőtöknek reggelivel és a wellness használattal együtt kettőtöknek 14.000 vagy reggeli és welness nélkül 6000.- kettőtöknek.. Tehát ezzel azt akartam mondani h olyan helyre menjetek ahol van vmi program..fürdőzés v valami és a szex az csak mellékes legyen :) Érted mire gondolok ?
2011. júl. 22. 15:53
 5/10 Ducky07 válasza:
Jahm readásul most olvasom h ha van diákotok 50% kedvezmény van az árból!
2011. júl. 22. 15:54
 6/10 anonim válasza:

Kérdezz értelmeset, akkor nem kapsz színvonaladnak megfelelő választ.

Ilyen balfék nem lehet valaki.

20 éve hova vittük a csajokat:haverokhoz, ahol volt szabad kégli.

2011. júl. 22. 15:59
 7/10 anonim válasza:

Elég sok pénz kell ehhez...van ilyen panzió, amit 2-3 órákra kiadnak NEM hivatalosan. Heti 3x, mondjuk, elviszed. Az kb. 3x4 ezer. Havi durván 55 ezer, mert csak veszel legalább egy üveg vizet.

Ennyiért lehet lakást bérelni.

Erkölcsi oldal: a nő szemszögéből olyan, hogy " elvisz engem és megdug". Megalázó. Hiába akarja ő is...

2011. júl. 22. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, véleményem szerint is megalázó csak azért menni, hogy dugjak..de a kérdésre visszatérve én egy éve osztálykiránduláson pesten munkásszállóba aludtam, azt hiszem 1800 ért.
2011. júl. 22. 16:22
 9/10 anonim válasza:
csak k*rvákat visznek szállodába dugni
2011. júl. 22. 22:35
 10/10 A kérdező kommentje:

ha mindkettőnknek a szülei egyedi eset azonban mi együtt akarunk lenni de nincs hol akkor mégis ugyan hova mehetnénk nagyokosok ...

amúgy meg nem k*rva attól még h testileg is együtt szeretnénk lenni csak nincs hely ez a gond.

nem okfejtéseket kértem hanem AKI ismer olcsó helyeket írjon le párat.

2011. júl. 23. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!