Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektetek a pasitok hangossan élvezi a szexet?
Figyelt kérdés
Az én pasim egy hangot nem ad ki,semmi jelét nem adja,hogy élvezi.Már kérdeztem tőle,hogy jó e azt mondja ő ilyen tipus és hogy jó velem,de akkor miért?Nekem tetszene ha látnám,hallanám,hogy élvezi...2011. júl. 22. 13:58
1/8 anonim válasza:
Ugyanez van az én barátommal is, és ő is ugyanezt mondja. Kértem, hogy mutassa ki, de ez csak ritkán van. :/
3/8 anonim válasza:
:) AZ én férjem sem sem az a hangosan élvezős fajta, de szerintem ez így férfias, persze mikor orgazmusa van olyan nagyon férfias hangon élvez el, de amúgy teljesen egyértelmű hangok nélkül is hogy élvezni, mert látom is az arckifejezésein, és néha mond egy egy izgató mondatot, amiből kiderül,hogy mennyire élvezi, vagy a vége felé, hogy nehezen bírja már ...
4/8 A kérdező kommentje:
köszi,hogy írtatok,Azt meg nem akarom hogy csak erőltesse,mert az olyan színészkedés
2011. júl. 22. 14:05
5/8 anonim válasza:
Az én párom sem ad hangot közben, csak végén van néhány halk Ahhh! meg egy kis fújtatás! Imádom!
6/8 anonim válasza:
Az én párom ad ki hangot szeretkezés közben!
7/8 anonim válasza:
nálunk az elélvezésen kívül, csak akkor ad ki hangot,ha ő van alul és nem kell a mozgásra koncentrálnia, hanem ellazul... hátha a te barátod is így működik
18/L
8/8 mrlacko válasza:
Én szoktam hangoskodni, a legutóbbi 3 mondatomra határozottan emlékszem:
-Tűnés a szobából Buksi!
-Buksi b@szd meg, vidd innét a gumicsirkét!
-Anyádat Buksi, még egyszer pofán nyalsz megöllek!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!