Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan oldal, ahol izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan oldal, ahol izgató dolgokat lehet írogatni valakinek?

Figyelt kérdés
Olyan oldalt keresek, amelyiken lehet ismeretlen emberrel szexuális dolgokról írogatni egymásnak. Nem webkamerás chatre gondolok semmiképp, csak ahol úgy a másikkal nem találkoznék soha,izgató dolgokról csevegjek, pl. mit tennék most vele ha ott lennék stb.
2011. júl. 22. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Próbáltad?"

Itt egy hasonló, csak direktebb kérdésre volt két-három olyan kommentem, hogy törölték az egész kérdést mindenestül. Pedig nem voltam durva, csak kicsit sikamlós. :D

Az a helyzet, hogy egy fórumon vagy chat-szobában tényleg nem tudhatod, ki olvassa, de privátba működhet. Csak hát ehhez viszont először cím kell, stb. :(

2011. júl. 22. 14:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Kipróbálom az eropolis.hu oldalt. Azt próbálta valaki?
2011. júl. 22. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
2011. júl. 22. 14:41
 14/17 A kérdező kommentje:
13:42 írtam neked privit:D
2011. júl. 22. 14:51
 15/17 anonim ***** válasza:

ma 14:51!

Ment vissza is:)

2011. júl. 22. 15:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz privátba,én is szeretem az ilyeneket! ! !
2011. júl. 22. 17:37
 17/17 anonim ***** válasza:
fogsz írni nekem privit? Útolsó komentelő vagyok
2011. júl. 22. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!