Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a myviprandi jó randizós oldal? Bejott mar valakinek? Ha igen akk adjon tanácsot 17f
Én anno kipróbáltam :D
Tanács?? Itt sok tanácsot nem lehet adni, de én úgy csináltam, hogy amelyik lány leírása, és külseje alapján tetszett, írtam neki egy levelet. Ha bejöttem neki - gondolom csak akkor írt vissza. Utána meg ismerkedtünk, és vagy lett valami, vagy nem :)
Nekem igazából nem jött be, de ez nem a "Myvip Randi" hibája.
15/F
Szerintem már maga az interneten való társkeresés egy elbäszott dolog, de lehet, hogy sikerül nem tudom, én előnyben részesítem az igazi megismerkedést azaz az élőben (live - csak neked) való találkozást.
Viccesebb is szerintem amikor az ember visszagondol az első lépésekre stb. ebből nem kellene kimaradni.
én myviprandi-ra nem vagyok regisztrálva, de több társkeresőre voltam, és mindenütt szinte ugyanazokat az arcokat láttam, és nem kizárt hogy itt is ezek vannak.
Szóval sztem ekég egy-két társkeri-re regelni és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!