Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nö ennyire elegedetlen a pärja peniszevel?
Szabadsägom alatt meglätogattam több regen lätott barätomat is.
Az egyikük egy szexshop alkalmazottja,ez egy menö Bp-i bolt,ugy hozta az elet h a vältotärsa akkor betegedett meg,igy az elöre megbeszelt(pär napot bejössz helyettem es majd utäna en is helyetted)dolgok sajnos nem jöttek letre.Mivel regi dolgozo jo viszonyban a föfökkel,igy ott lehettem akar egesz nap(tudta a fönök is h messziröl jöttem).
Gyerekek h itt mik derültek ki szämomra...pedig mär közelebb vagyok a 30hoz mint a 20hoz.
Elöször is megtudtam h egy 14/4es penisz az mininek szämit(dobozokon ez van)es a nök is igy gondoljäk.
Talän csak egy pärbeszed a sok közü egy 3fös länycsapat elöadäsäban:
"jaj de aranyos az a kis(14/4)müpenisz nezzetek mär....Megveszed magadnak?...Nem tudom meg azert szetnezek...Te nem veszed meg(kerdes a 3.läny fele)?...Ha en ekkorät akarnek akkor maradtam volna Tomival,nekem valami nagyobb kell."
A länyok közül senki sem tävozott 19alattival.
Megtudtam azt is(adatokkal alätämasztva)h bizony neten a legtöbb rendeles az extra nagyokra jön be(27-34cmközött sörösüveg vastagsäggakl...legkelendöbb a 34centis!!tehät 34centis...szinten adatokkal alätämasztva)
Az is kiderült h az ätlagos mereteket többsegeben a ferfiak veszik es egy felmeres alapjän azt is h bizony a 15centis az kicsi,keves a nöknek.
Aztän egy fizetett rekläm es azon belül egy felmeres csapta ki a biztositekot.
Egy penisznagyobbitassal foglalkozo klinika reklämozta magät a cegen keresztül.
A ceg minden egyes regisztrält väsärlojänak a mail cimere elküldte ezt a reklämot es a vegere feltett pär kerdest.
Ön befizetne-e egy növesztö mütetre?
Ferfiak:
Igen vastagitasra:31%
Igen hosszabbitäsra:24%
Igen mindkettöre:23%
Nem elegedett vagyok:22%
Nök:
Nö vagyok de a päromat befizetnem:83%
Nö vagyok es elegedett a pärom meretevel:17%
Mint läthato a ferfiaknäl megoszlottak a dolgok a nök viszont egyertelmüen megmondtak h mit akarnak.
Az arany mär csak azert sem lahat elferditve mivel nem a klinika kezitette hanem a szexshop(minden info bizalmas-kiveve a vegeredmeny,de ez ugye csak %-os).
A kerdes csak annyi lenne h tenyleg ennyi nö elegedtelen azzal ami a pärjänak van?
Keretik nem összekeverni a pärom nem tud kielegiteni meg hasonlo dolgokkal.Nem az erzelmekröl szolt a kerdes es nem a szexuälis teljesitmenyröl.
Csupän arrol h ha mäsert nem is de esztetikai szempontbol tenyleg ennyi nö szeretne ha nagyobb logna a ferfi läbai között?
Nem minden esetben!
Nezd meg 12:48välaszät!
Neki jo a 14is elmegy de megis jobban tetszene neki ha nagyobb lenne.
Az en baratomnak(bar nem mertem) olyan 12-13 korul lehet...
Nagyon jo vele a szex.
Mig az exem 17-18 centise legtobbszor fajt.
Es meg valami: nekem ez nagyban fugg az erzelmeimtol.
Az exem nagy szerszamat a kapcsolatunk vege fele mar nem is ereztem, mert mar elhidegultem tole.
A mostani baratom viszont isteni.
Engem tenyleg nem erdekel ez a meret dolog, nekem faj is a nagy. Ilyen is van.
20/L
Ezeket az urban legendet, miszerint a nő hüvely mérete változik attól, hogy hányan feküdtek le vele, felejtsük már el... Ezzel az erővel abban a lányban is harangozni lehetne, aki egy sráccal feküdt le, de vele sokszor...
A hüvely a szüléstől tágul ki. Utána is összehúzódik, de általában kicsit tágabb lesz. Szóval, ha az adott pasi pénisze nem egy babafej méretű, akkor NEM tágítja szét a hüvelyt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!