Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legtöbb nö ennyire elegedetl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nö ennyire elegedetlen a pärja peniszevel?

Figyelt kérdés

Szabadsägom alatt meglätogattam több regen lätott barätomat is.

Az egyikük egy szexshop alkalmazottja,ez egy menö Bp-i bolt,ugy hozta az elet h a vältotärsa akkor betegedett meg,igy az elöre megbeszelt(pär napot bejössz helyettem es majd utäna en is helyetted)dolgok sajnos nem jöttek letre.Mivel regi dolgozo jo viszonyban a föfökkel,igy ott lehettem akar egesz nap(tudta a fönök is h messziröl jöttem).

Gyerekek h itt mik derültek ki szämomra...pedig mär közelebb vagyok a 30hoz mint a 20hoz.

Elöször is megtudtam h egy 14/4es penisz az mininek szämit(dobozokon ez van)es a nök is igy gondoljäk.

Talän csak egy pärbeszed a sok közü egy 3fös länycsapat elöadäsäban:

"jaj de aranyos az a kis(14/4)müpenisz nezzetek mär....Megveszed magadnak?...Nem tudom meg azert szetnezek...Te nem veszed meg(kerdes a 3.läny fele)?...Ha en ekkorät akarnek akkor maradtam volna Tomival,nekem valami nagyobb kell."

A länyok közül senki sem tävozott 19alattival.

Megtudtam azt is(adatokkal alätämasztva)h bizony neten a legtöbb rendeles az extra nagyokra jön be(27-34cmközött sörösüveg vastagsäggakl...legkelendöbb a 34centis!!tehät 34centis...szinten adatokkal alätämasztva)

Az is kiderült h az ätlagos mereteket többsegeben a ferfiak veszik es egy felmeres alapjän azt is h bizony a 15centis az kicsi,keves a nöknek.

Aztän egy fizetett rekläm es azon belül egy felmeres csapta ki a biztositekot.

Egy penisznagyobbitassal foglalkozo klinika reklämozta magät a cegen keresztül.

A ceg minden egyes regisztrält väsärlojänak a mail cimere elküldte ezt a reklämot es a vegere feltett pär kerdest.

Ön befizetne-e egy növesztö mütetre?

Ferfiak:

Igen vastagitasra:31%

Igen hosszabbitäsra:24%

Igen mindkettöre:23%

Nem elegedett vagyok:22%

Nök:

Nö vagyok de a päromat befizetnem:83%

Nö vagyok es elegedett a pärom meretevel:17%

Mint läthato a ferfiaknäl megoszlottak a dolgok a nök viszont egyertelmüen megmondtak h mit akarnak.

Az arany mär csak azert sem lahat elferditve mivel nem a klinika kezitette hanem a szexshop(minden info bizalmas-kiveve a vegeredmeny,de ez ugye csak %-os).

A kerdes csak annyi lenne h tenyleg ennyi nö elegedtelen azzal ami a pärjänak van?

Keretik nem összekeverni a pärom nem tud kielegiteni meg hasonlo dolgokkal.Nem az erzelmekröl szolt a kerdes es nem a szexuälis teljesitmenyröl.

Csupän arrol h ha mäsert nem is de esztetikai szempontbol tenyleg ennyi nö szeretne ha nagyobb logna a ferfi läbai között?

2011. júl. 22. 12:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem minden esetben!

Nezd meg 12:48välaszät!

Neki jo a 14is elmegy de megis jobban tetszene neki ha nagyobb lenne.

2011. júl. 22. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj...fogd fel úgy a dolgot, hogy a kisebbet már meg sem érzik a tág szerte-széjjel k*rt p*csájukkal.. ^^" lány vagyok és nekem annyira mindegy, hogy 25, 18 vagy 14 csak 10 fölött legyen legaláb, mert a punci hossza is körülbelül annyit igényel egy kielégítéshez.
2011. júl. 22. 15:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Az en baratomnak(bar nem mertem) olyan 12-13 korul lehet...

Nagyon jo vele a szex.

Mig az exem 17-18 centise legtobbszor fajt.

Es meg valami: nekem ez nagyban fugg az erzelmeimtol.

Az exem nagy szerszamat a kapcsolatunk vege fele mar nem is ereztem, mert mar elhidegultem tole.

A mostani baratom viszont isteni.

Engem tenyleg nem erdekel ez a meret dolog, nekem faj is a nagy. Ilyen is van.

20/L

2011. júl. 22. 16:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezeket az urban legendet, miszerint a nő hüvely mérete változik attól, hogy hányan feküdtek le vele, felejtsük már el... Ezzel az erővel abban a lányban is harangozni lehetne, aki egy sráccal feküdt le, de vele sokszor...

A hüvely a szüléstől tágul ki. Utána is összehúzódik, de általában kicsit tágabb lesz. Szóval, ha az adott pasi pénisze nem egy babafej méretű, akkor NEM tágítja szét a hüvelyt.

2011. júl. 22. 16:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én barátomé kb 12-14 centi lehet de tökéletesen jó vele a szex.
2011. júl. 22. 20:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!