Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nö ennyire elegedetlen a pärja peniszevel?
Szabadsägom alatt meglätogattam több regen lätott barätomat is.
Az egyikük egy szexshop alkalmazottja,ez egy menö Bp-i bolt,ugy hozta az elet h a vältotärsa akkor betegedett meg,igy az elöre megbeszelt(pär napot bejössz helyettem es majd utäna en is helyetted)dolgok sajnos nem jöttek letre.Mivel regi dolgozo jo viszonyban a föfökkel,igy ott lehettem akar egesz nap(tudta a fönök is h messziröl jöttem).
Gyerekek h itt mik derültek ki szämomra...pedig mär közelebb vagyok a 30hoz mint a 20hoz.
Elöször is megtudtam h egy 14/4es penisz az mininek szämit(dobozokon ez van)es a nök is igy gondoljäk.
Talän csak egy pärbeszed a sok közü egy 3fös länycsapat elöadäsäban:
"jaj de aranyos az a kis(14/4)müpenisz nezzetek mär....Megveszed magadnak?...Nem tudom meg azert szetnezek...Te nem veszed meg(kerdes a 3.läny fele)?...Ha en ekkorät akarnek akkor maradtam volna Tomival,nekem valami nagyobb kell."
A länyok közül senki sem tävozott 19alattival.
Megtudtam azt is(adatokkal alätämasztva)h bizony neten a legtöbb rendeles az extra nagyokra jön be(27-34cmközött sörösüveg vastagsäggakl...legkelendöbb a 34centis!!tehät 34centis...szinten adatokkal alätämasztva)
Az is kiderült h az ätlagos mereteket többsegeben a ferfiak veszik es egy felmeres alapjän azt is h bizony a 15centis az kicsi,keves a nöknek.
Aztän egy fizetett rekläm es azon belül egy felmeres csapta ki a biztositekot.
Egy penisznagyobbitassal foglalkozo klinika reklämozta magät a cegen keresztül.
A ceg minden egyes regisztrält väsärlojänak a mail cimere elküldte ezt a reklämot es a vegere feltett pär kerdest.
Ön befizetne-e egy növesztö mütetre?
Ferfiak:
Igen vastagitasra:31%
Igen hosszabbitäsra:24%
Igen mindkettöre:23%
Nem elegedett vagyok:22%
Nök:
Nö vagyok de a päromat befizetnem:83%
Nö vagyok es elegedett a pärom meretevel:17%
Mint läthato a ferfiaknäl megoszlottak a dolgok a nök viszont egyertelmüen megmondtak h mit akarnak.
Az arany mär csak azert sem lahat elferditve mivel nem a klinika kezitette hanem a szexshop(minden info bizalmas-kiveve a vegeredmeny,de ez ugye csak %-os).
A kerdes csak annyi lenne h tenyleg ennyi nö elegedtelen azzal ami a pärjänak van?
Keretik nem összekeverni a pärom nem tud kielegiteni meg hasonlo dolgokkal.Nem az erzelmekröl szolt a kerdes es nem a szexuälis teljesitmenyröl.
Csupän arrol h ha mäsert nem is de esztetikai szempontbol tenyleg ennyi nö szeretne ha nagyobb logna a ferfi läbai között?

12:50nél a pont.
Ha valami hiányzik a kapcsolatból, a nő nem kapja meg a SZERETKEZÉST, csak a szex-et, akkor azt a méretre fogja.
Holott inkább a pasi béna, és nem tud bánni a nővel.
Ami viszont elég ciki, mert ezek szerint elég sok nő kielégítetlen úgy igazából...

Elmesélek valamit. Egyik nap barátnőmnek feltettem ezt a méretkérdést (én is lány vagyok, úgyhogy olyan barátnő), ő már eléggé tapasztalt, több férfival dolga, míg nekem nem.
Kérdeztem, neki mely méret volt a legjobb?
Először. Volt egy barátja, akinek 21-22 cm körül volt a mérete. Ő egy 18éves(!!) fiú volt.
Volt egy 30éven felüli(!!) fiúja, 16 cm-el.
És a kettő között is volt már neki.
Kérdeztem, melyikkel élvezted jobban?
Nos? A 30on felüli 16centis férfit mondta! Szerintetek miért? mert ez a férfi tapasztalt volt már, és TUDOTT BÁNNI a 16centijével. Míg a 22es csak szerencsétlenkedett.
Ennyit erről.

Ne haragudj, de jókat mosolyogtam ezen a szemléletes leíráson! Pedig én sem vagyok már csitri, de ezeken remekül szórakoztam.
A kérdésedre válasz szerintem az, hogy NEM. Az általad közölt statisztikát némileg torzítja ugyanis az a tény, hogy jellemzően olyan emberek válaszait tükrözi, akik szexshopban kapható termékekkel törekednek a kielégülésre/kielégítésre. Ez nem feltétlenül azonos a többségi véleménnyel. Arról már nem is beszélve, hogy ha csupa elefánt méretű műpénisz van valahová kirakva, amellett a "normál" méret a valóságosnál kisebbnek tűnhet. A másik dolog, hogy sok esetben a nők nem is konkrétan a mérettel elégedetlenek, hanem egyéb gondjuk van a férfival, csak ez így nyilvánul meg.
Egyébként arról, hogy mennyire fontos a nőknek a méret, több reprezentatív és nem reprezentatív felmérés is készült már. Az utóbbira itt a GYK-n is találhatsz példákat. Ennél is hitelesebb lehet az Alfred C. Kinsey amerikai szexológus által végzett vizsgálat az 1900-as évek közepéről. Mindkettő hasonló eredményre jutott: kisebb pénisz nem jelent kisebb élvezetet.
Egyébként a túl nagy pénisszel történő behatolás néha kifejezetten fájdalmas is tud lenni. Lehet, hogy esztétikailag nagyon látványos, de jobb, ha tudod, hogy sok nő inkább tart a nagyon nagy mérettel megáldott férfiaktól.
N32

De ha mär megkritizälsz a leiräsom miatt kerlek olvasd el!
Direkt kiirtam h nem kimondottan a kielegülesre gondolok,hanem akar az esztetikara vagy valami olyanra h a nöket jobban vonzza egy nagy vagy netan azt taläljäk ferfiasabbnak.
Erre az egesz elment a kielegüles iränyäba.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!