Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék elérni "spriccelős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék elérni "spriccelős orgazmust"?

Figyelt kérdés

Nő vagyok!!! Mielőtt még félreértés lenne...

Olyanok válaszait és tanácsait várom, akiknek már volt ilyesmiben része.

Vagy ez igazából nem is létezik???

2011. júl. 22. 09:13
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
utolsónak: elképesztő tudatlanság. Az olvasás neked sem ártana.... guglizzál már rá legyél szíves a squirt szóra, vagy magára a "spriccelős orgazmusra", lehetőleg cikkekre kattints, ne videókra, azt eleget néztél!, de mivel nem láttál! különbséget, ideje olvasni, hátha sikerül elfogadni a létezését a dolognak. Ha nem, akkor dugd homokba a fejed és lalázva kiabáld, hogy "la-la-la nem létezik la-la-la".....
2013. jan. 5. 20:16
 22/24 alak88 válasza:
Sziasztok látom régi a cikk, de azért ide írom a véleményem. A spriccelős orgazmus igen is létezik és minden nő elő tudja hozni. Két dologtól függ: a technikán, és hogy a nő mennyire tud ellazulni kikapcsolni, és nem abba hagyni amikor úgy érzi hogy vizelési ingere van, mert pont akkor csinálja jól. Az első ilyen orgazmust nehéz kihozni a nőkből a fent említett két indok miatt. De ha egyszer átéli utána minden alkalommal könnyebb lesz. Ez maga a gyönyör....
2016. nov. 28. 18:58
 23/24 anonim ***** válasza:
2017. febr. 12. 20:17
 24/24 anonim válasza:
A témával kapcsolatban annyit, hogy 38 évesen hallottam róla először.Kinevettem es azt azt mondtam na drága te bevizeltél. Utánanéztem kipróbáltam.Eszméletlen érzés volt nagyon meglepődtem a hatalmas erővel kitörő sugáron . Azóta fejlődtem . Nem csak ujjal hanem aktus közben is sorozatban képes vagyok rá. DE nagyon sok a macera vele nem győzök takarítani, mosni...néh már előre félek az egésztől. A lényeg hogy tanulható fejleszthető a dolog hozzáértő férfi sem kell feltétlenül ha a saját tested ismered tudsz ugy irányítani hogy működjön és együtt fejlődjetek tovább a dologban.
2017. szept. 17. 11:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!