Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék elérni "spriccelős orgazmust"?
Figyelt kérdés
Nő vagyok!!! Mielőtt még félreértés lenne...
Olyanok válaszait és tanácsait várom, akiknek már volt ilyesmiben része.
Vagy ez igazából nem is létezik???
2011. júl. 22. 09:13
2/24 anonim válasza:
OMFG... szerezz egy nigger faszt és lesz spriccelős orgazmus....
3/24 anonim válasza:
4/24 anonim válasza:
Létezik, de valaki vagy képes rá vagy nem. Ha volt már orgazmusod és nem spricceltél akkor nem. Én örülök neki, hogy nem vagy képes, mert én a gondolattól is viszolygok. Kicsit gusztustalan nekem és nem igazán tudom elképzelni, hogy minden szex után mossak vagy fél éven belül ágyat cseréljek. Nem tudom miért akarod elérni, de már ilyet szexfilmben látni és tapasztalni.
26F
5/24 anonim válasza:
Nekem már volt de nem szex közbe hanem önkielégités közbe. De más érzés, intenzívebb jobban átjár a melegség.
6/24 anonim válasza:
Én okoztam ilyet egy nőnek:) Hosszú sztori, de megvolt neki:D
7/24 A kérdező kommentje:
Utolsó és utolsó előtti!
Meséljetek, hogy sikerült elérni????
2011. júl. 22. 10:09
8/24 anonim válasza:
Nekem elötte kelett kicsit pisilni, aztán amíg csinaltam éreztem közbe is h kell a vege fele amikor éreztem h jön a csúcs előszőr befeszitettem magam erősen a hüvejem is meg az egész testem aztán elengettem magam, olyan mintha kiengedném magambol az orgazmust. Lehet kicsit érthetetlne de akkor én sem tudtam h mi történt az csak ugy jött, és nem készültem rá.
9/24 A kérdező kommentje:
és utána sikerült újra előidézni?
vagy csak akkor egyszer?
akkor is megy, ha nem kell pisilned?
nem lehet, hogy szimplán pisi volt, ami orgazmus közben kijött?
2011. júl. 22. 10:33
10/24 anonim válasza:
Szia! Előző barátnőmnek ujjazással minden egyes alkalommal el tudtam érni, néha nagyobb volt, néha kisebb, de megpróbálom leírni. A vaginád felső részén van egy kb 2-3 cm átmérőjű érdes felület. Két ujjamat (középső és gyűrűs) erre a részre tettem, a mutató és kisujjam kívülről támaszt, a csuklómmal fel-le mozgást végzek, de úgy, hogy a két ujjam bent a G-pontján marad fixen. Én még a hasára is ráfektettem a bal kezem, enyhén lenyomva.. nem tudom miért, de ez is segített. Így körülbelül 4-5 mp alatt sikerült orgazmusig vinnem. Nekem férfiszemmel a legcsodásabb látvány volt, sok sikert! :) Remélem segített.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!