Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakarom lepni a pasim amikor haza jön a melóból. Vajon hatásos lesz, fiuk mit mondtok?
Figyelt kérdés
5kor ér haza, adig főzök valami finomat. Az ágyban akarom várni, gondoltam egy fekete combfikszes harisnyára, fekete lila mintás melltartó és ugyan ojan tanga vele, nah meg egy magasarkú.2011. júl. 22. 07:46
11/23 A kérdező kommentje:
Veszek köntöst meg tangát is :D
2011. júl. 22. 08:50
12/23 anonim válasza:
Jókat mondtak az előttem szólók, de köntöshöz ne vegyél magassarkút! Az egy kicsit hülyén néz ki! Majd utána felveheted, miután kajált, meg zuhanyzott!
13/23 anonim válasza:
Ha raksz hashajtót a kajába, hatásos lesz. EZ BIZTOS!!négy44!!
Tibibá
14/23 A kérdező kommentje:
Nem a kaja kell legyen a hatásos hanem ÉN :D vagyis az öszkép :P
2011. júl. 22. 09:18
15/23 anonim válasza:
szerintem először azzal lephetnéd meg hogy megfelelő értelmi tudást szerezve az olyant nem úgy írod le hogy ojan, ha ezt sikerül elsajátítanod utána bármivel örömöt tudsz neki okozni
16/23 anonim válasza:
09:21 :DD. Amúgy tényleg unalmas már ez a "combfixben várom a pasim az ágyon, szerintetek jó lesz?" kérdés!
17/23 anonim válasza:
Te vagy az, Harisnyas Pippi??
A konyvben meg nem voltal ilyen kis huncut es ha jol emlekszem, a harisnya sem combfixes volt meg...
*mely sohaly*
Hiaba!! Ropul az ido, felnonek a gyerekek...:D:D:D
18/23 A kérdező kommentje:
Kissé átalakítottam a harisnyát :D szerintem így jobb lett :P
2011. júl. 22. 10:30
19/23 anonim válasza:
vagy vidd be az ágyba a kaját is ,és nézzük mit választ elsőnek
:-)
20/23 A kérdező kommentje:
Ha a kaját választja többet nem főzök :P
2011. júl. 22. 13:31
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!