Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakarom lepni a pasim amikor haza jön a melóból. Vajon hatásos lesz, fiuk mit mondtok?
"Vajon hatásos lesz, fiuk mit mondtok?"
Én azt mondom hatásos lesz.
18/F
Szia nagyon jó ötlet ,de én a helyedben nem így tenném ugyanis akkor tuti ,hogy nem enni fog hanem rádveti magát utána ,ha végeztetek rohan enni és a lányok meg azért szeretnek kicsit beszélgetni vagy egyszerűen csak bújni.
Én a helyedben vennék fel 1 köntöst a ruhákra /bugyit ne vegyél:)/ megvárnám ,hogy egyen lezuhanyozzon majd mutasd meg neki ,hogy van 1 meglepetésed.Arra ,hogy miért vagy köntösben mond ,hogy nemrég zuhanyoztál.(locsold le a zuhanykabint vagy a kádat ,hogy hihető legyen a törölközőt pedig gyűrd meg ,de minimum mozdítsd el onnan ahol volt.)
Sok sikert kívánok,nagyon szép napot:)
igaza van a 08:03-as válaszolónak elöbb egyen mert biztos éhesen jön haza.De mindenképp legyél az ágyban és a szexis tangát ne felejtsd el.
Nekem nagyon bejönne.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!