Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hey! Az van, hogy mondjuk jo csajokkal jovok ossze. De mindig elbaszom. Mert felek, h nem felelek meg nekik. +h a lanyok nem felelnek meg anyumnak. Mit tegyek? Az nem gond, h ha anyum megkerdezi, h sex volt e, csak hazavinni oket.
Öregem..tényleg kész vagy:)Figyi csaj vagyok szal,véleményezem a helyzetet..voltam már hasonlóban:/
Nem egyszerű tény,16 évesen hova pattogj csak sorry de"kicsi vagy még"..viszont legyen már annyi a szíved joga hogy azt szeresd,akard akit a szíved választott..ne anyud mondja meg,ha mindig behódolsz neki tényleg örökre anyuci pici fia maradsz..
Álj a sarkarda, én azt tanácsolom hogy ezt beszéld meg anyukáddal is,hogy a múltat nem lehet viszahozni,az a lány már elment,bakker állj ki a csajod mellet..mondj róla jóket..először csak próbáld meg úgy felvinni magadhoz,hogy anyud nincs otthon,aztán mikor haza érkezik ti már mentek is,érted mindig csak egy kis idejig maradjanak együtt ill.lássák egymást.Hagyad hogy anyud fokozatossan fogadja el,és a türelem és a kitartás meghozza a virágát:)
Mindenképpen beszéld ezt me ga barátnőddel is ,hogy anyud régi módi,ott ragadt a múlt században és nehezen fogadja el a zújjat,hogy a mi világban egy srácnak nem csak egy csaja van s azzal marad élete végéig..Kérd a türelmét,és a segítségét fogjatok összen anyud ellen..nem tom én egyszer hogy imponáljak a srác anyának vitem virágot..talán jó ötlet vmi kis meglepi tod a lekenyerezős szitu..meg véletlenül hagyd öket kettesbe de NE SOKÁIG!! próbáljanak bezsélgetni
Lehet anyud könyebben elfogadja majd mint gondoltad:)
Kitartás:)
Tudod:"Aki nem próbálja meg a lehetetlent,az a lehetségest sem fogja soha elkezdeni":)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!