Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hey! Az van, hogy mondjuk jo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SancikaJohnny kérdése:

Hey! Az van, hogy mondjuk jo csajokkal jovok ossze. De mindig elbaszom. Mert felek, h nem felelek meg nekik. +h a lanyok nem felelnek meg anyumnak. Mit tegyek? Az nem gond, h ha anyum megkerdezi, h sex volt e, csak hazavinni oket.

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 00:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én már így láttatlanba azt mondom, hogy szerintem TE nem felelnél meg a lányok anyukáinak! :D
2011. júl. 22. 00:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogy mit tegyél? Először is vegyél egy helyesírási szótárat, és tanulj meg rendesen írni...
2011. júl. 22. 00:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Anyukádnak?? Ba.zd, ne csodálkozz, hogy lépnek mellőled a csajok. Most édesanyádnak keresel nőt, vagy magadnak? Döntsd el. Egy lánynak meg úgyis megfelelsz, ha szeret téged, csak mellőzd anyukádat.
2011. júl. 22. 00:44
 4/11 anonim ***** válasza:
mi az a seksz? :S
 5/11 anonim ***** válasza:

Nincs elég önbizalmad azért.Egy kicsit turbóz fel és nem

lesz gond,avval ne törődj mit mond anyád a nőidre te

jársz velük nem ő.:)

6/11 A kérdező kommentje:
Nem! A lanyok anyukajaval kijovok...Es nem ugy dobnak ki,h ezmiatt...hnem en nem akarok veluk talalkozni 1 ido utan...mert 16 evesen 1 lanyt hoztam fel, es az ota anyum cs ot akarja, es ezert felek mast felhozni,h meg e felel neki, azert basztatom oket, amit ok megunnak...
2011. júl. 22. 00:47
 7/11 anonim ***** válasza:

jesszus... jó... beletelt egy kis időbe mire kiolvastam a kommented... először is, én is ajánlom a helyesírási szótárat!!!! (NAGYON IS!!)

másodszor... a lányok anyjának kijössz??? mivan?? xD WTF??

ne legyen ennyi erővel barátnőd, ha 16 évesen 1 lányt vittél fel, és anyád csak azt az egyet képes eltűrni... nem az ő barátnője...

ui.: vegyél helyesírási szótárat seggarc!!!

2011. júl. 22. 01:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Na jó,komolyra fordítva a szót. Szerintem beszéld meg a lánnyal, hogy mi a helyzet. Ha elfogadja oké, ha nem akkor meg hagyni kell a p*csába. Előbb-utóbb találsz valakit, aki ezt elfogadja.
2011. júl. 22. 01:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Ember... Anyádnak semmiköze a te szerelmi életedhez és ennek aranyszabálynak kéne lennie minden férfi számára! Tudod ő mindig az ő pici kisfiaként fog rád tekinteni és épp ez az amiért nem ajánlott beavatni minden szerelmi dologba. Mert azzal hogy kisfiúként kezel ebben a témában és nem felnőttként aláása az önbizalmadat (már ha van egyáltalán), eleve úgy fog hozzáállni hogy az ő kisfiának egy lány se lehet elég jó, ezért ha rajta múlik előbb utóbb mindegyiket el akarja hajtani mellőled. Az meg külön tahóság a részéről hogy beleszól ezekbe a dolgokba holott ez csak rád és a szóban forgó lányra tartozik. Állj a sarkadra és ha úgy érzed kedveled a lányt akivel találkozgatsz de anyukád nem hát mondd meg anyukádnak hogy márpedig te ővele fogsz találkozgatni!

Arra pedig hogy félsz hogy nem felelsz meg a lánynak: ne azt nézd hogy te bejössz e neki hanem azt hogy ő bejön e neked. Nem ő a főnyeremény hanem te, a lány pedig örülhet hogy veled töltheti el a szabadideje egy részét!

Hogy egy szakértőtől idézzek:

"Anyukád nem mondta neked, hogy – „Bánj egy hölggyel kurv@ként és egy

kurv@val hölgyként!” Anyud elfelejtette megemlíteni – „Kit érdekel más mit gondol.”

Sohasem mondta, hogy a legfontosabb egy kapcsolatban te vagy. És azért nem, mert ez a te

életed. A nők nem tudják, mi a jó neked, anyukád sem tudja, mi a jó neked, és én sem tudom.

Nem azt mondom, hogy anyud bármit is rosszul csinált. Alighanem egy nagyon rendes

személy lehetsz. Csak az a baj, hogy nem magaddal vagy rendes, hanem másokkal. Puncinak

neveltek. „Mondd kérem!” „Légy kedves!” „Add kölcsön a játékaidat!” „Köszönd meg

szépen a süteményt!” De a mai világban nem nehéz belátnunk, hogy bizonyos emberekkel

rendesnek lenni veszélyes. Amikor elmész csajozni, veszélyes területekre tévedsz. Ki tudja

mit szeretnek ezek a nők? Néhányuk AIDS-es lehet, néhányuk prosti lehet, ingyen pia

vadászok, manipulatív pinák, tolvajok, gyilkosok, hazugok és az elcseszett nők listája egyre

csak nő és nő. Voltak nők, akik lenyúltak, amíg pisálni voltam. Kivették a pénzemet a

tárcámból. És téged is megcsalhatnak esélyt sem adva. Őszintén azt hiszed, hogy a barátnőd

nem dugna George Clooney-val a hátad mögött? Na és mi lenne akkor, ha Brad Pitt tűnne fel

az életében. Veled maradna? Először magaddal kell rendesnek lenned!"

2011. júl. 22. 01:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Ember qrvafaszagyerek vagy,h ennyit irtal...

Mindenben igazad van...De merjen ezek utan barki is felvinni valakit a hazaba :D Megtortenhet amiket irtal, de azert te sem maradnal a csajoddal ha Jennifer Lopez osszejnne veled...

A nemi betegsegekrol igazad van...nem is baszok, ink csak maszt...xDD VICC thx a komit :D

2011. júl. 22. 01:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!