Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hey! Az van, hogy mondjuk jo csajokkal jovok ossze. De mindig elbaszom. Mert felek, h nem felelek meg nekik. +h a lanyok nem felelnek meg anyumnak. Mit tegyek? Az nem gond, h ha anyum megkerdezi, h sex volt e, csak hazavinni oket.
Nincs elég önbizalmad azért.Egy kicsit turbóz fel és nem
lesz gond,avval ne törődj mit mond anyád a nőidre te
jársz velük nem ő.:)
jesszus... jó... beletelt egy kis időbe mire kiolvastam a kommented... először is, én is ajánlom a helyesírási szótárat!!!! (NAGYON IS!!)
másodszor... a lányok anyjának kijössz??? mivan?? xD WTF??
ne legyen ennyi erővel barátnőd, ha 16 évesen 1 lányt vittél fel, és anyád csak azt az egyet képes eltűrni... nem az ő barátnője...
ui.: vegyél helyesírási szótárat seggarc!!!
Ember... Anyádnak semmiköze a te szerelmi életedhez és ennek aranyszabálynak kéne lennie minden férfi számára! Tudod ő mindig az ő pici kisfiaként fog rád tekinteni és épp ez az amiért nem ajánlott beavatni minden szerelmi dologba. Mert azzal hogy kisfiúként kezel ebben a témában és nem felnőttként aláása az önbizalmadat (már ha van egyáltalán), eleve úgy fog hozzáállni hogy az ő kisfiának egy lány se lehet elég jó, ezért ha rajta múlik előbb utóbb mindegyiket el akarja hajtani mellőled. Az meg külön tahóság a részéről hogy beleszól ezekbe a dolgokba holott ez csak rád és a szóban forgó lányra tartozik. Állj a sarkadra és ha úgy érzed kedveled a lányt akivel találkozgatsz de anyukád nem hát mondd meg anyukádnak hogy márpedig te ővele fogsz találkozgatni!
Arra pedig hogy félsz hogy nem felelsz meg a lánynak: ne azt nézd hogy te bejössz e neki hanem azt hogy ő bejön e neked. Nem ő a főnyeremény hanem te, a lány pedig örülhet hogy veled töltheti el a szabadideje egy részét!
Hogy egy szakértőtől idézzek:
"Anyukád nem mondta neked, hogy – „Bánj egy hölggyel kurv@ként és egy
kurv@val hölgyként!” Anyud elfelejtette megemlíteni – „Kit érdekel más mit gondol.”
Sohasem mondta, hogy a legfontosabb egy kapcsolatban te vagy. És azért nem, mert ez a te
életed. A nők nem tudják, mi a jó neked, anyukád sem tudja, mi a jó neked, és én sem tudom.
Nem azt mondom, hogy anyud bármit is rosszul csinált. Alighanem egy nagyon rendes
személy lehetsz. Csak az a baj, hogy nem magaddal vagy rendes, hanem másokkal. Puncinak
neveltek. „Mondd kérem!” „Légy kedves!” „Add kölcsön a játékaidat!” „Köszönd meg
szépen a süteményt!” De a mai világban nem nehéz belátnunk, hogy bizonyos emberekkel
rendesnek lenni veszélyes. Amikor elmész csajozni, veszélyes területekre tévedsz. Ki tudja
mit szeretnek ezek a nők? Néhányuk AIDS-es lehet, néhányuk prosti lehet, ingyen pia
vadászok, manipulatív pinák, tolvajok, gyilkosok, hazugok és az elcseszett nők listája egyre
csak nő és nő. Voltak nők, akik lenyúltak, amíg pisálni voltam. Kivették a pénzemet a
tárcámból. És téged is megcsalhatnak esélyt sem adva. Őszintén azt hiszed, hogy a barátnőd
nem dugna George Clooney-val a hátad mögött? Na és mi lenne akkor, ha Brad Pitt tűnne fel
az életében. Veled maradna? Először magaddal kell rendesnek lenned!"
Ember qrvafaszagyerek vagy,h ennyit irtal...
Mindenben igazad van...De merjen ezek utan barki is felvinni valakit a hazaba :D Megtortenhet amiket irtal, de azert te sem maradnal a csajoddal ha Jennifer Lopez osszejnne veled...
A nemi betegsegekrol igazad van...nem is baszok, ink csak maszt...xDD VICC thx a komit :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!