Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Most szombaton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Most szombaton lesz az első szexem egy csajjal pesten, de nemtudom mittegyek kicsit félek de elakarok menni mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
aztmondta tali a népligetben aztán onnan menék a helyre ahol csinálnánk az egyik barátjánál 3 szobás ház de a barátja is ott lesz ilyenkor mi van?
2011. júl. 21. 23:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ilyen kérdést felteszel nem vagy biztos a dolgodban.Ami furcsa mert örülnöd kéne.

Te ismered egyáltalán ezt a lányt,ő a barátnőd?Találkoztatok már egyáltalán?

Én attól félek,hogy valami hülyeséget fogsz csinálni.

Hogy segíteni tudjak légyszíves válaszolj ezekre a kérdésekre. 22N

2011. júl. 21. 23:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Hehe. A strigó ellenőrzi a csajt, nehogy átverje.
2011. júl. 21. 23:32
 13/21 anonim ***** válasza:
lehet, h a csaj egy kéjgyilkos...
2011. júl. 21. 23:33
 14/21 A kérdező kommentje:
a lánnyal csak msn-en beszéltem eddig de szimpatikusnak tünikik, hogy a kérdésre válaszoljak ez akkor derülne ki milyen amikor pestre érnék szombaton
2011. júl. 21. 23:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Én inkább attól félek,hogy ezek csőbehúzzák mert tudják,hogy eg kanos tini aki a nadrágjában hordja az eszét,és kirabolják vagy valami. 22N
2011. júl. 21. 23:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Istenem,te gyerek ezsednél vagy?Olyan lánny aki szexel veled úgy,hogy eddig csak msn-en beszéltetek szerinted milyen lehet?Fel akar vinni téged egy férfi lakásába!!!

Keress inkább egy rendes lányt-ne az interneten hanem a való életbe-és neki udvarolj! 22N

2011. júl. 21. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Erre tényleg vigyázz, elég veszélyes, amit tenni akarsz...a Helyedben megfogadnám a felettem levő tanácsát és keresnék egy hús-vér csajt, aki úgy tetszik, ahogy van..
2011. júl. 22. 00:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Hallod bakker, nehogy elmenj már! Nem túl kecsegtető az egész sztori. Gondolkozz már ember! Mikor van az, h egy csaj ismeretlenül felhív pestre, h d.ugjatok egyet???
2011. júl. 22. 00:41
 19/21 anonim válasza:
főleg h népligetben taliztok...bevisz a 8.kerület közepébe és kipakolnak akkor mi a f*szt csinálsz???bolond:S
2011. júl. 22. 01:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális a vak is látja,hogy ez valami átverés de te tudod max fejbebasznak és ott maradsz
2011. júl. 22. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!