Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a szexről? Az egész folyamathoz, hogy viszonyultok?
én a következőt:
a szexet gyerekes dolognak tartom, mintha valami óvodás dolog lenne. ugyanígy a pettinget is. valahogy nem veszem komolyan.
azt gondolom, hogy az egész egy művészet. a behatolás, az orál, test felfedezése, nyalása, minden. mintha én lennék a festő/szobrász, a csaj pedig a festmény/szobor, amivel nagyon óvatosan, gyengén, figyelmesen kell bánni.
ebből az következik, hogy én pl a szexszel amikor arra gondolok hogy bedugom a farkam, fájdalmat okozok neki. ha markolászom a melleit, szintén. én pedig ilyet nem szeretnék tenni.
amikor elképzelem hogy szexelek a csajjal, valahogy olyan érzés tölti el a lelkem, hogy én vagyok a nagyfőnök, a csaj pedig valami alárendelt rabszolga. fingom sincs miért. Emiatt nincs is kedvem szexelni.
ezeken kívül, azt nem tudom elképzelni, ahogy kézen fogva sétálok egy csajjal, sütünk-főzünk együtt, játszunk stb.
Eddig egyetlen csajjal voltam, ő szedett fel engem, akivel szex nem volt. Persze a mondanivalóm tetszett neki, meg elvárta hogy beszéljek neki a szexről. Na amikor vele voltam, meg smárolgattunk, meg ilyenek, azt sem vettem volna észre ha elütnek a szemközti utcán egy embert. Mintha kizártam volna a környezetemből mindent/mindenkit, és csak ő létezne. Ez mi volt ilyenkor??
egyesek szerint az kellene, hogy valami lányt alaposan megismerjek/ágyba vigyek/jól megkeffentsem, és utána már másképp fognám fel ezt az egészet. Csak annyi a probléma, hogy én nem a szexre megyek elsősorban.
hát ez az én kis elméletem, és nem vagyok fogyatékos mielőtt valaki azt hinné, csupán gondolatok :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!