Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a szexről? Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szexről? Az egész folyamathoz, hogy viszonyultok?

Figyelt kérdés

én a következőt:

a szexet gyerekes dolognak tartom, mintha valami óvodás dolog lenne. ugyanígy a pettinget is. valahogy nem veszem komolyan.

azt gondolom, hogy az egész egy művészet. a behatolás, az orál, test felfedezése, nyalása, minden. mintha én lennék a festő/szobrász, a csaj pedig a festmény/szobor, amivel nagyon óvatosan, gyengén, figyelmesen kell bánni.

ebből az következik, hogy én pl a szexszel amikor arra gondolok hogy bedugom a farkam, fájdalmat okozok neki. ha markolászom a melleit, szintén. én pedig ilyet nem szeretnék tenni.

amikor elképzelem hogy szexelek a csajjal, valahogy olyan érzés tölti el a lelkem, hogy én vagyok a nagyfőnök, a csaj pedig valami alárendelt rabszolga. fingom sincs miért. Emiatt nincs is kedvem szexelni.

ezeken kívül, azt nem tudom elképzelni, ahogy kézen fogva sétálok egy csajjal, sütünk-főzünk együtt, játszunk stb.

Eddig egyetlen csajjal voltam, ő szedett fel engem, akivel szex nem volt. Persze a mondanivalóm tetszett neki, meg elvárta hogy beszéljek neki a szexről. Na amikor vele voltam, meg smárolgattunk, meg ilyenek, azt sem vettem volna észre ha elütnek a szemközti utcán egy embert. Mintha kizártam volna a környezetemből mindent/mindenkit, és csak ő létezne. Ez mi volt ilyenkor??

egyesek szerint az kellene, hogy valami lányt alaposan megismerjek/ágyba vigyek/jól megkeffentsem, és utána már másképp fognám fel ezt az egészet. Csak annyi a probléma, hogy én nem a szexre megyek elsősorban.

hát ez az én kis elméletem, és nem vagyok fogyatékos mielőtt valaki azt hinné, csupán gondolatok :)

2011. júl. 21. 22:49
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem nem vagy beteg! Régebben én is gondoltam a dologról mindenféle furcsaságot és még ma sem minden nap gondolom ugyanazt róla (pedig 26 vagyok, lány és egyáltalán nem egy szentfazék). Azt is érzem, hogy jó dolog, viszont azon fel vagyok háborodva, hogy az emberek túl nagy segget kerítenek neki, mintha ez lenne a legfontosabb az életben...meg felb*sz, amikor kúrásként, dugásként és egyéb elnevezésekkel illetik. Sokan úgy viselkednek ilyen téren, mintha közönséges agyatlan állatok lennénk (számomra a szaporodás sem életcél). Csak egy kérdésem van: addig oké, hogy szerinted gyerekes dolog (én ezt azért nem mondom, mert végülis élmény, mint pl. egy pohár pezsgő vagy egy jó pizza, de tény, hogy nem a legfontosabb). Gyerekesnek mondod, de művészet is? Akkor logikailag arra következtetek, hogy szerinted a művészet gyerekes. Ezt hogy értsük?
2011. júl. 22. 16:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!