Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a szexről? Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szexről? Az egész folyamathoz, hogy viszonyultok?

Figyelt kérdés

én a következőt:

a szexet gyerekes dolognak tartom, mintha valami óvodás dolog lenne. ugyanígy a pettinget is. valahogy nem veszem komolyan.

azt gondolom, hogy az egész egy művészet. a behatolás, az orál, test felfedezése, nyalása, minden. mintha én lennék a festő/szobrász, a csaj pedig a festmény/szobor, amivel nagyon óvatosan, gyengén, figyelmesen kell bánni.

ebből az következik, hogy én pl a szexszel amikor arra gondolok hogy bedugom a farkam, fájdalmat okozok neki. ha markolászom a melleit, szintén. én pedig ilyet nem szeretnék tenni.

amikor elképzelem hogy szexelek a csajjal, valahogy olyan érzés tölti el a lelkem, hogy én vagyok a nagyfőnök, a csaj pedig valami alárendelt rabszolga. fingom sincs miért. Emiatt nincs is kedvem szexelni.

ezeken kívül, azt nem tudom elképzelni, ahogy kézen fogva sétálok egy csajjal, sütünk-főzünk együtt, játszunk stb.

Eddig egyetlen csajjal voltam, ő szedett fel engem, akivel szex nem volt. Persze a mondanivalóm tetszett neki, meg elvárta hogy beszéljek neki a szexről. Na amikor vele voltam, meg smárolgattunk, meg ilyenek, azt sem vettem volna észre ha elütnek a szemközti utcán egy embert. Mintha kizártam volna a környezetemből mindent/mindenkit, és csak ő létezne. Ez mi volt ilyenkor??

egyesek szerint az kellene, hogy valami lányt alaposan megismerjek/ágyba vigyek/jól megkeffentsem, és utána már másképp fognám fel ezt az egészet. Csak annyi a probléma, hogy én nem a szexre megyek elsősorban.

hát ez az én kis elméletem, és nem vagyok fogyatékos mielőtt valaki azt hinné, csupán gondolatok :)

2011. júl. 21. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Hát, nem szívesen szexelnék veled.

Fogalmad sincs. A barátaidnak igaza van.

2011. júl. 21. 22:51
 2/11 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Nevetséges az egész elméleted. A szeretkezés akkor igazán jó, ha szenvedéllyel csinálják. Amit leírsz, az csak maszatolás és egy nőt se fogsz vele felizgatni.

Az alárendeltség dolog is hülyeség. Egyenrangú félnek kell tekintened a nőt, különben hamar ott fog hagyni...

2011. júl. 21. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Az alapfelfogásoddal van baj. Szóval valóban művészet, de csak onnantól, hogy valaki belejött. Addig egyszerűen gyakorolod és egyszer csak elkezded igazán élvezni, utána pedig összetetten élvezni.

Nem okozol fájdalmat, ha nem vagy olyan, mint a vadbarom, szóval szerintem te félsz.

2011. júl. 21. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
most akkor művészetr vagy gyerekes?ember te beteg vagy.még azt se tudod mit gondolsz.szar ügy
 5/11 anonim ***** válasza:

- Ha megkúúrsz egy csajt nem okozol neki fájdalmat, maximum az elején ha szűz.

- Ha a melleit ERŐTELJESEN markolászod fáj neki. Ha közepes erősséggel vadító, észveszejtő érzés tölti el őt.

- A gondolkozás ilyen dolgokról NEURÓZIS. Ne gondolkodj ennyit. A gondolkozás szó "gond" előtaggal kezdődik. Egyszerűen add át magad az érzéseknek.

- Én is ilyen szeszélyes vagyok és nem is akarom még megkúrni a barátnőm pedig már itt aludt kétszer. Szóval a szex egyáltalán nem gyerekes dolog és emlékezz, hogy petting vagy szex (egyik lételem) nélkül nincs kapcsolat!

6/11 anonim válasza:
Pedig egy párkapcsolatban a szerelmeskedés alap dolog.
2011. júl. 21. 22:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Ajánlom neked ezt a könyvet:

[link]

Régi darab, de sok olyan dolog van benne, ami még ma is aktuális.

2011. júl. 21. 23:01
 8/11 A kérdező kommentje:

harmadik.

amikor a csajszival voltam, ugye odajott felszedni, igazabol mihelyst beleneztem a szemebe, ereztem hogy tetszek neki. Es annyira felizgattam szegény agyát a szovegemmel, hogy egyik pillanatban mar a nyelvemmel jatszott eleg hevesen. Szoval nemtom, tok laza voltam. Olyan konnyu volt minden. A haverjaim is mondtak, hogy nem tudjak miket mondtam neki, de benedvesedett.

Hiaba hogy nem voltam meg csajjal sosem, tudtam hogy bejovok neki, tudtam hogy lefog smarolni, ha en nem teszem.

2011. júl. 21. 23:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak annyi a probléma, hogy én nem a szexre megyek elsősorban. - ilyen ember is létezik a mai világban?? o.O

Amúgy ha fáj a csajnak, szól :) ha meg gyengéd vagy, nem fog neki fájni.

2011. júl. 22. 00:08
 10/11 anonim ***** válasza:

A szex művészet és a művészettől nem élveznek el a lányok, abból következik, hogy a szextől nem élveznek el a lányok.

Kellemes nekik, ha minden mozdulatodra odafigyelsz, de nem fogják a lepedőt markolászni elfojtott (vagy kieresztett) zihálások és sikolyok közepette. Néha majdnem véresre kell karmolni, vagy a mellét gyúrni és a fenekét (az én barátnőm a kisajkával is így van) paskolgatni, persze puncit nagyon finoman, fenék lehet jó csípős is akár. Az egész a másik fél szokásaitól és a felizgultságától függ.

Ugyanaz a lány egyik nap a fent leírtak mindegyikére vágyik, néha meg csak arra, hogy a punciját simogasd és legyél vele finom, gyengéd. Olvasd el a Káma Szutrát, abból sokat tanulhatsz, mi is a szex művészete. Ott is leírják a karmolások, finom ütögetések pozitív hatásait, úgyhogy hajrá, a régiek is tudtak valamit, csak egy-két kultúra elfojtotta ezt.

2011. júl. 22. 03:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!