Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Jó dolog vagy inkább ciki?
Figyelt kérdés
Anitának hívnak, de szex közben imádom ha Editnek vagy Bandinak hívnak, becéznek! Nem tudom miért! De odavagyok érte! Kegyetlenül felizgat!! Mi a véleményetek? Normális válaszokat lécci!2011. júl. 21. 21:42
12/18 anonim válasza:
22.01
XDDDDDD
a kérdésre:
BIZARRRRRR
13/18 anonim válasza:
mondjuk ha a palid szex közbe Bandinak hív azpara ;DD
14/18 anonim válasza:
én meg imádom,ha a pasim érzékien a fülembe súgja,hogy : imádom ahogy a farkincád a popsimban matat.
pedig nincs farkam.
na puszillak bandikám.
15/18 anonim válasza:
BANDI XDD
A szomszédok meg csak lesnek, hogy ki az a b_zi pasi, aki azt üvölti nyögések közepette hogy BAAAAANNDDIIIIIII
16/18 anonim válasza:
Barátok Közt-Bandika fétised van?
17/18 anonim válasza:
Én is szeretem ha szex közben Bandinak hívnak.
36/F Bandi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!