Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elkapta tőlem lehet, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkapta tőlem lehet, mit csináljak hogy ne tudja meg?

Figyelt kérdés
amikor összejöttem a barátommal már akkor volt nemi fertőzésem, és ő ezt nem tudta, még mindig nem tudja és egyik éjjel szeretkeztünk, felelőtlen voltam. Elmondjam neki? És ha ezért szakít velem? mert nekem már a gyógyszerem megvan rá, nála meg nincs jele, csak ha én kigyógyulok belőle, akkor ő visszaadja majd nekem. Mit csináljak? 19 / l
2011. júl. 21. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mondd el neki őszintén. Szerintem meg fogja érteni. Vagy ha végképp kínos, mondd meg neki, hogy most tudtad meg, úgyse tudja leellenőrizni.
2011. júl. 21. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez hülyeség volt.

Mondd el neki, hogy volt valami bajod, remélem nem komoly dolgot hallgattál el, és ha kapható rá vény nélküli gyógyszer, vegye meg.

Én mérges lennék, ha ilyesmit elhallgatnának előlem, barátomnak mindig mondtam mindent, és ő is, ha valami gyanús volt, vagy akármi... Ilyenekkel nem szabad titkolózni...

20L

2011. júl. 21. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is mond meg neki mert így is úgy is kiderül és ne csodálkozz hogy mérges lesz rád...
2011. júl. 21. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
AIDS-re van gyógyszer, látszik nem nézem a híradót
2011. júl. 21. 20:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Húzz egy szemeteszsákot a fejedre, és jól kösd meg a nyakadnál, ja szaladj neki a falnak is. Amúgy jófej vagy.

Tibibá

2011. júl. 21. 20:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, hogy én nem szívesen ismernélek téged az biztos, de nem azért mert elkapnék tőled valamit. Hogy gondolkodhatsz így?:S
2011. júl. 21. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha egy másik ember életét kockáztatod ezzel, ne az legyen a legnagyobb bajod, hogy elválik tőled. Ez enyhén szólva is önző...
2011. júl. 21. 20:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy nagy marhaságot csináltál és ebböl csak öszinteséggel tudsz kimászni ugy, hogy esélyed legyen megtartani a srácot. Tehát mondj el mindent és vidd el a dokihoz aki felirta neked a gyogyszert. Hidd el ez igy nem szégyen a srác és a doki elött sem.Legjobb megoldás az öszinteség mert egy fertözés elhalgatása sok gondot is okozhat neked.
2011. júl. 21. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok, hogy 19 évesen ennyi eszed van. Ha a srácnak van egy kis esze, akkor tuti, hogy szakít veled, mert egy kapcsolat alapja az őszinteség.
2011. júl. 21. 21:44
 10/12 AndiBandi93 ***** válasza:
100%

Te adtad át neki a betegséget, úgy hogy nem is tudott róla szegény, és még azon aggódsz, ha kigyógyulsz belőle és nem mondod el neki, akkor visszakapod tőle a betegséget? Eléggé önző lány vagy, megérdemelnéd, hogy szakítson veled. Érezd magad szerencsésnek, ha nem teszi.

De ha nem szólsz neki, akkor szövődmények jöhetnek létre, és esetleg maradandó károsodást is szenvedhet a srác.

Ha ennyire felelőtlen vagy, inkább ne szexelj... Egyáltalán védekeztetek? :\ Bár óvszerrel biztos nem, ha elkapta a fertőzést... gratula az eszedhez!

17/L

2011. júl. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!