1 hónapos baba elkapta tőlem a náthát, mit tudok csinálni? Orrát szívom, elötte befújok. Nasivint, homeopáthiát?
Én naponta többször fújom be sterimare tengervizes orrsprayvel. És 2x nasivinnel és persze szívom az orrát. Most 15 hetes és ez már a 2. náthája...:(
Gyógyszert stb nem kell adni a gyerekorvosom szerint.
Köszi!
Már a 2.?! Jobbulást!:(
Szoptatom és mivel én is náthás vagyok, reménykedem, hogy átmegy valami az én immunválaszomból is. Sajnos már 3-4 napja tart :(
Nem vészes egyébként, naponta 3 orrszívás kellett eddig, csak félek, hogy rosszabb lesz.
Köszi, nektek is jobbulást! A második, szerintem mindig elbénázom a felöltöztetését:( egy csomószor megizzad, pedig már itthon csak annyi ruhát adok rá mint magamra, csak kintre adok többet.
Én a nasivinnel azért fújom, mert a tengervíz és a szívás után is szürcsög az orra, azt mondta a védőnő a nyálkahártya megvastagodástól lehet.
A második vagyok
Ha nem múlik kipróbálhatod az összetört fokhagymát a kiságy mellé. Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!