Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan oldanátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan oldanátok meg az alábbi helyzetet?

Figyelt kérdés
Tegnap este a férjem kicsit idegesen érkezett haza a munkából. Lefekvés után fel akartam vidítani, amiben benne is lett volna, de nem akart neki felállni. Szájjal kényeztettem, amíg rendes erekciója nem lett, és elkezdtük kutya pózban csinálni. Egyszer csak minden figyelmeztetés nélkül átrakta a fenekembe minden síkosító nélkül! Még soha nem engedtem neki, és nem is szeretem, de nem érdekelte! Fájt nagyon és nem is akartam, de lefogott és ott fejezte be! Aztán szinte rögtön elaludt, reggel meg korán ment megint dolgozni, így még nem tudtunk beszélni. Nemsokára hazaér, és nem tudom mit tegyek, vagy mondjak neki! Tudja hogy nem szeretm az anális szexet, de félek hogy mostantól mindig akarni fogja!
2011. júl. 21. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

Annyira szörnyű? Lehet, h idővel megszeretnéd... gondolj arra, h mekkora örömöt szerzel ezzel neki... esetleg felvethetnéd, h ha már csináljátok, akkor csináljátok körültekintően, kellő előkészületek mellett, hogy te is megtanuld élvezni. Mert ilyen formában, ahogy írtad, nem csoda, ha nem élvezed...de ha megkérnéd, h kényeztessen előtte, ahogy kell, és legyen finomabb, az egy jó kompromisszum lenne...szerintem.

22/L

2011. júl. 21. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj első válaszoló, de te nagyon hüyle vagy.. annyira szörnyű? a seggem nem arra van, arra a puncimat találták ki.. az, hogy néhány idiótát ez felizgat, egészségükre, nem érdekel, ő dolguk, de ott mindkét fél beleegyezik. kedves kérdező: a férjed megerőszakolt, jobb ha tudsz róla. mivel te nem akartad ezt, szóltál is, ő pedig lefogott és folytatta, így szerintem ez sehogy sem bocsátható meg.. ha talál értelmes kifogást, és tényleg bebizonyítja h szeret téged, és soha többet nem csinál ilyet, akkor is kétséges h megbocsátanék.. ez már nem ugyanolyan, mintha orálisan nem szereted csinálni, de tudod h ő nagyon szereti ezért néha belemész.. én a helyedben elválnék, sajnálom.:/
2011. júl. 21. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

mindenféleképp beszéld ezt meg vele, de valahogy nem tudom felfogni, hogy egy felnőtt érett nő, aki házasságban él, ide tesz fel kérdéseket...pláne egy ilyet...

ha azt mondjuk hogy haggyad magad majd megszokod akkor ezt fogod tenni?

2011. júl. 21. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Hát, mi tagadás, elég hülye módon fogott neki, mert így biztosan nem fogod megkedvelni, sőt fennáll a veszélye, hogy még jobban elmegy tőle a kedved. Ez ellen még az sem igazán lehet mentség, hogy ideges volt, és kicsit elborult az agya.

"Még soha nem engedtem neki, és nem is szeretem,"

Ezek szerint mással már csináltad, és nem jött be? Ha az is hasonló körülmények között történt, akkor mondjuk megértem.

Tény, hogy nem volt szép dolog tőle, ezt meg is mondhatod neki, de ha csak egyszeri alkalom volt, hogy így viselkedett, akkor válásért kiáltani rögtön, azért szerintem túlzás.

És tényleg feltétlenül beszéljetek erről a pároddal. Kérd meg, hogy ilyen ne történjen többet. Akár megegyezhettek arról is, hogy egyszer kipróbáljátok rendes felkészülés után: izgatás, tágítás, síkosító stb., ahogy kell.

2011. júl. 21. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ez kimeríti a nemi erőszakot.. Neharagudj, de én kb.. felrúgtam volna.. És nem görcsölnék, hogy mit mondjak.. mert egy sz..ar alak.. már neharagudj.mert gondolom kőzben mondtad, hogy ne .. Szóval én csomagolnék.. Nekem, volt hasonló szitú, de a párom nem volt erőszakos, elfogadta, hogy nem.. de ha igy lefogott volna.. én biztosan nem lennék képes, már sehogy sem bizni benne, és semmiféle együttlétre.. ja.. és tuti kiheré .ltem volna.. álmában. :)
2011. júl. 21. 20:44
 6/7 AndiBandi93 ***** válasza:
100%
Második válaszoló, ott a pont! Ez már valóban nemi erőszak, és pont a férjed követte el. A helyedben ma reggel fogtam volna magam és elutazok szüleimhez, és ott is maradnék míg észhez nem tér a kedves férjed.
2011. júl. 21. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szabályosan megerőszakolt. A legkevesebb, hogy többé ne engedd a testnyílásaid közelébe.
2011. júl. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!