Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

Figyelt kérdés
2 napja voltunk úgy együtt a barátnőmmel, én mindig kielégítem amikor kéri. Tehát 2 napja, amikor együtt voltunk, felvetettem, hogy ő is kielégíthetne.(orálisan) Láttam rajta, hogy nem lelkesedik, sőt, eléggé undorodva nézett, mondtam, hogy ha nem akarja, akkor nem muszáj. De ő csak erősködött, hogy dehogynem, kérem, megteszi. Megcsinálta. De azután, mikor másnap hazament, írtam neki üzit, hogy hazaért-e épségben stb.erre annyit írt vissza h "ja." sose szokott ilyen röviden válaszolni... azóta már több sms-t irtam neki, nem válaszolt rájuk, interneten (msnen) is írtam neki, ott se reagált. Mi lehet a baj? Lehet valami köze ennek az együttlétünkhöz? Félek, hogy valamit elcsesztem.
2011. júl. 21. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te nem tehetsz abszolút semmiről. Semmi oka nem lenne felháborodni és duzzogni. Ha viszont ez komoly, hogy be se enged, akkor itt már nem kis gondok vannak nála. Sajnálom, de biztos, hogy ő a megfelelő lány a számodra?... :S
2011. júl. 21. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:

A barátnőd egy önző kislány... most eljátssza, hogy duzzog. Érdekes engem sem erőltet soha senki, aztán egyszer megtettem, és ha van párom, akkor meg is teszem neki. A szex a kölcsönös örömszerzésről szól. Ha nem kényszerítetted, és önmagától tette meg, és ilyen reakciói vannak, akkor egyszerűen egy önző és hisztis kislány. Gondold meg jól, hogy ha esetleg megint valami ilyesmi történik, megint el akarod-e ezt játszani.

Ez csak tanács a részemről, nem kell megfogadni.

24/N

2011. júl. 21. 21:57
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat...

rikikaka22-> meggondolom. :)

Mazsi_Baba-> hát... az utóbbi időben amit kért megtettem neki, mindent tényleg... lehetséges, hogy igazatok van, és önző és csak kihasznált, hogy neki jó legyen ?!... elgondolkozok ezen mindenesetre.

2011. júl. 21. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttemszólókkal, majd írd meg nekünk mi lett a történet vége! :)
2011. júl. 21. 22:35
 15/15 A kérdező kommentje:

Ma reggel átmentem hozzá, megkérdezni, hogy minden oké-e, mi volt az a tegnapi dolog... és erre azt mondta, hogy ő nem hiszi, hogy ennek a kapcsolatnak lenne jövője, és ő így nem tud élni... meg hogy ő undorodik az orális szextől... így szakítani akar velem. Megkérdeztem, hogy ez az orális dolog miatt van-e. Azt mondta, hogy nagyrészt igen...

Nos, véleményem szerint van valakije. Emiatt nem szakíthatott volna, hisz mondtam, hogy ha nem akarja, nem kell... Szerintetek...? :/

2011. júl. 22. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!