Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

A barátnőd egy önző kislány... most eljátssza, hogy duzzog. Érdekes engem sem erőltet soha senki, aztán egyszer megtettem, és ha van párom, akkor meg is teszem neki. A szex a kölcsönös örömszerzésről szól. Ha nem kényszerítetted, és önmagától tette meg, és ilyen reakciói vannak, akkor egyszerűen egy önző és hisztis kislány. Gondold meg jól, hogy ha esetleg megint valami ilyesmi történik, megint el akarod-e ezt játszani.
Ez csak tanács a részemről, nem kell megfogadni.
24/N
Köszönöm mindenkinek a válaszokat...
rikikaka22-> meggondolom. :)
Mazsi_Baba-> hát... az utóbbi időben amit kért megtettem neki, mindent tényleg... lehetséges, hogy igazatok van, és önző és csak kihasznált, hogy neki jó legyen ?!... elgondolkozok ezen mindenesetre.

Ma reggel átmentem hozzá, megkérdezni, hogy minden oké-e, mi volt az a tegnapi dolog... és erre azt mondta, hogy ő nem hiszi, hogy ennek a kapcsolatnak lenne jövője, és ő így nem tud élni... meg hogy ő undorodik az orális szextől... így szakítani akar velem. Megkérdeztem, hogy ez az orális dolog miatt van-e. Azt mondta, hogy nagyrészt igen...
Nos, véleményem szerint van valakije. Emiatt nem szakíthatott volna, hisz mondtam, hogy ha nem akarja, nem kell... Szerintetek...? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!