Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

Figyelt kérdés
2 napja voltunk úgy együtt a barátnőmmel, én mindig kielégítem amikor kéri. Tehát 2 napja, amikor együtt voltunk, felvetettem, hogy ő is kielégíthetne.(orálisan) Láttam rajta, hogy nem lelkesedik, sőt, eléggé undorodva nézett, mondtam, hogy ha nem akarja, akkor nem muszáj. De ő csak erősködött, hogy dehogynem, kérem, megteszi. Megcsinálta. De azután, mikor másnap hazament, írtam neki üzit, hogy hazaért-e épségben stb.erre annyit írt vissza h "ja." sose szokott ilyen röviden válaszolni... azóta már több sms-t irtam neki, nem válaszolt rájuk, interneten (msnen) is írtam neki, ott se reagált. Mi lehet a baj? Lehet valami köze ennek az együttlétünkhöz? Félek, hogy valamit elcsesztem.
2011. júl. 21. 18:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
Sokan megalázónak érzik az orális szexet, érthető is miért, tényleg egy megalázó helyzet, de a dolog nem a te hibád. Ő akarta, majd megbékél.
2011. júl. 21. 18:42
 2/15 Koldus ***** válasza:
És mi lenne ha felhívnád? Vagy elmennél hozzá? Vagy az manapság nem menő, csak az sms, msn, fb?
2011. júl. 21. 18:44
 3/15 A kérdező kommentje:

:/ akkor én itt most mit tudok csinálni?

Már hívtam. Nem veszi fel. Úgy gondoltam, hogy kell neki egy kis idő talán... de lehet, hogy elmegyek hozzá :/

2011. júl. 21. 18:51
 4/15 anonim ***** válasza:

a barátnőd nagyon gyerekes. te mondtad neki, hogy nem muszáj, ha nem szeretné, és ez a normális. te nem tettél semmi rosszat azzal, hogy felvetetted, hogy esetleg kölcsönösen ő is megcsinálhatná neked...

egyáltalán nem jogos, ha emiatt csinálja ezt. akkor miért tett eleget a kérésednek, hogy utána még Ő legyen megsértődve?? nem csesztél el semmit. ő nem gondolkozik elég éretten.. ha végre hajlandó lesz beszélgetni, akkor ezt mondd el neki..

2011. júl. 21. 19:03
 5/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm szépen a választ.

Elmentem a barátnőmhöz, ahogy a 18:44-es ajánlotta, most jöttem meg tőle, nem engedett be, folyton azt kiabálta, hogy tűnjek el... :O ???

2011. júl. 21. 19:14
 6/15 anonim ***** válasza:

19:03 vagyok. egyébként 17/L

nemértem sokszor az embereket... komolyan. még lányként se tudom még megsaccolni se, vajon mit gondol most magában a barátnőd... elég fura a viselkedése.

2011. júl. 21. 19:20
 7/15 anonim ***** válasza:
menny el hozza az esik a legjobban egy nonek.tapasztalatbol mondom
2011. júl. 21. 19:21
 8/15 A kérdező kommentje:

:)

Hát én se... én ezt az egészet nem akartam ráerőltetni, lehet, hogy neki úgy jött le, és most depressziós lenne?! Nem hiszem, de igazából fogalmam sincs. :/

2011. júl. 21. 19:25
 9/15 A kérdező kommentje:
19:21 most jöttem meg tőle... be se enged :O
2011. júl. 21. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:

akkor hagyd rá...

nem akarlak megbántani, de a barátnőd elég önző..

téged nem akar kielégíteni orálisan de azt elvárja hogy te ezt megtegyed neki? hol itt az egyenlőség? az meg csak rá tesz egy lapáttal hogy nem válaszol és elküld...hidd el jobban jársz ha ráhagyod az egészet, legalább kiderül hogy mennyire szeret téged. Ha valóban szeret akkor visszajön.

2011. júl. 21. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!