Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

:/ akkor én itt most mit tudok csinálni?
Már hívtam. Nem veszi fel. Úgy gondoltam, hogy kell neki egy kis idő talán... de lehet, hogy elmegyek hozzá :/

a barátnőd nagyon gyerekes. te mondtad neki, hogy nem muszáj, ha nem szeretné, és ez a normális. te nem tettél semmi rosszat azzal, hogy felvetetted, hogy esetleg kölcsönösen ő is megcsinálhatná neked...
egyáltalán nem jogos, ha emiatt csinálja ezt. akkor miért tett eleget a kérésednek, hogy utána még Ő legyen megsértődve?? nem csesztél el semmit. ő nem gondolkozik elég éretten.. ha végre hajlandó lesz beszélgetni, akkor ezt mondd el neki..
Utolsó, köszönöm szépen a választ.
Elmentem a barátnőmhöz, ahogy a 18:44-es ajánlotta, most jöttem meg tőle, nem engedett be, folyton azt kiabálta, hogy tűnjek el... :O ???

19:03 vagyok. egyébként 17/L
nemértem sokszor az embereket... komolyan. még lányként se tudom még megsaccolni se, vajon mit gondol most magában a barátnőd... elég fura a viselkedése.

:)
Hát én se... én ezt az egészet nem akartam ráerőltetni, lehet, hogy neki úgy jött le, és most depressziós lenne?! Nem hiszem, de igazából fogalmam sincs. :/

akkor hagyd rá...
nem akarlak megbántani, de a barátnőd elég önző..
téged nem akar kielégíteni orálisan de azt elvárja hogy te ezt megtegyed neki? hol itt az egyenlőség? az meg csak rá tesz egy lapáttal hogy nem válaszol és elküld...hidd el jobban jársz ha ráhagyod az egészet, legalább kiderül hogy mennyire szeret téged. Ha valóban szeret akkor visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!