Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányokhoz vonzódom. Ez baj? Néha úgy érzem baj,
néha, hogy nem. Tudom miért van ez, azt hiszem azért,
mert egy cigánylánnyal vesztettem el a szüzességem
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem baj, néha, hogy nem. Tudom miért van ez, azt hiszem azért, mert egy cigánylánnyal vesztettem el a szüzességem, igaz nem szerelemből volt, mert nálunk dolgozott a háznál, amit bánok is hogy szerelem nélkül volt, de ez van. Azóta nem voltam más roma lánnyal, de addig pl. nem süllyednék, hogy az utcasarokról/útmellől szedjek össze egyet egy órára. Voltak azóta nem roma barátnőim, de most épp nincs senkim már pár hónapja, úgyhogy megint csak olyanokra tudok gondolni.
Viszont nem tudom, hogy inteligens, kultúrált cigánylányokkal hogy és hol tudnék ismerkedni.
Költözz másik bolygóra..de ott is előbb találsz UFO-t mint rendes cigány puncit.
2009. ápr. 13. 19:01
72/85 anonim válasza:
nagyon birom amikor a egyetemisták megtanlják az egyetemen h cigányok milyen jo nép,ami pesze abban a megközelitésben, amikről ők tanulnak igaz is, és akkor ezek a mukik magyaráznak jaj a cigányok között is vannak jok és mennyi mindent adtak a világnak,de azért arra kiváncsi lennék h pl h nagypofáju ciányvédő valaki aki 5 oldalakat irogat lefeküdne e egy cigánnyal?! mert itt most ugye arrol van szo h a csávokánk le akar feküdni egy cigó csajjal. ennyi...
2009. ápr. 13. 19:14
73/85 anonim válasza:
pont ez az! h itt arrol van szo h a csávo le akar feküdni egy cigánnyal,ami nem (csak) azért undorito mert a cigányok lopnak csalnak hazudnak,(ami tényleg nem mindegyikőjükre igaz,ezt kell fogadni,de azt is el kell fogadni h a legtöbbjük tényleg ezt teszi) hanem azért azért is undorito, mert a cigányok koszosoak,büdösek,ápolatlanok. ami azrért is lehet mert igénytelen és azért is lehet mert nincs meg rá a lehetősége h mondjuk fürödjön. (a "cigányszagot" pedig fürdéssel sem lehet kiküszöbölni én már csak tudom; "gazdagcigány" mellett ültem általános iskolában ami megkeseritette a tanoráimat) szoval ha csak ebből indulunk ki, akkoris elmondhatjuk h cigánnyal szexelni undorito. és akkor még ott van h a legtöbb csal lop hazudik verekszik kötekedik ... és akkor végül ujra hangsulyoznám h persze nem mindegyik de a döntö többség igen és mielőtt ide is kijukadunk azt is leirom h persze a magyarok között is vannak akik lopnak csalnak stb de azért lássuk be... a cigányok durvábban nyomják... ezeket pedig nem lehet megcáfolni
2009. ápr. 13. 19:23
74/85 anonim válasza:
ezaz, kedves litániákat irogato ember, aki szerint 2 magyar gyere gnóm:D először is hülyeségeket dumálsz. másodszor egy kérdésre válaszolj: te lefeküdnél egy cigánnyal? és ne azt ird h persze, olyannal amelyik ápolt.-mert a legtöbb nem az. olyan rendes putirs cigánnyal-lefeküdnél kedves cigányvédőkém?
2009. ápr. 13. 19:32
75/85 anonim válasza:
*2 magyar gyereke
2009. ápr. 13. 19:34
76/85 anonim válasza:
Azt hiszem, tényleg van igazság abban, hogy hülye vagyok, de nem azért, amiért a nem tisztelt pocskondiázók írják, hanem azért, mert egyáltalán leálltam velük vitatkozni.
Igaz... Hülye idealista voltam, mert azt hittem, hogy itt lehet értelmes beszélgetés. Hát, köszönöm, most már felébredtem, és látom, hogy bizony nem lesz. Nem is töröm magam tovább emiatt.
2009. ápr. 13. 20:11
77/85 anonim válasza:
na mivan nem válaszolsz a kérdésre? vagy neked csak az az értelmes beszélgetés ha neked van igazad? én nem pocskondiáztam egyszerűen csak feltettem ész érvek felsorakoztatása mellett egy kérdést neked. te pedig leblokkoltál. ennyi vagy látod.
2009. ápr. 13. 20:21
78/85 anonim válasza:
őő msot nem azért de a magyarság is egy etnikum? a magyar az nem europid? no mindegy ti tudjátok jobban =D
2009. ápr. 14. 18:51
79/85 anonim válasza:
senki se mondta h a magyar etnikum!!
2009. ápr. 14. 18:58
80/85 anonim válasza:
Sztem ne ismerkedj!
Magyarnak magyar a párja cigánynak meg cigány!!!!!!!
Én félig az vok deh nem érdekel és hidegen hagy a dolog.
Amúgy nem asonlítok a "cigány" rokonaimra nem tom miért :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!