Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányokhoz vonzódom. Ez baj? Néha úgy érzem baj, néha, hogy nem. Tudom miért van ez, azt hiszem azért, mert egy cigánylánnyal vesztettem el a szüzességem
Néha úgy érzem baj, néha, hogy nem. Tudom miért van ez, azt hiszem azért, mert egy cigánylánnyal vesztettem el a szüzességem, igaz nem szerelemből volt, mert nálunk dolgozott a háznál, amit bánok is hogy szerelem nélkül volt, de ez van. Azóta nem voltam más roma lánnyal, de addig pl. nem süllyednék, hogy az utcasarokról/útmellől szedjek össze egyet egy órára. Voltak azóta nem roma barátnőim, de most épp nincs senkim már pár hónapja, úgyhogy megint csak olyanokra tudok gondolni.
Viszont nem tudom, hogy inteligens, kultúrált cigánylányokkal hogy és hol tudnék ismerkedni.
Nea cigánylányokat szeresd, hanem a roma lányokat, hamár itt tartassz... a romák tiszták, dolgoznak és értelmesek ellentétben a cigányokkal
...:::jaduhe:::...
én azt mondom,hogy a magyar nőknél nincs szebb ;)
ízlések és pofonok... nem vagyok roma ellenes, ahova járok suliba [gimnázium] vannak romák, okosak..
egy időbe nekem is a romák jöttek be,de észhez kaptam :D
15/L
jajj édes istenem nőjetek már fel....Cigány,zsidó,arab,mexikói egyre megy mindegy kihez vonzódik az ember....és igenis vannak értelmes cigányok..
Sajnálom hogy a válaszolók fele taj paraszt módon közölte veled a véleményét...ami valljuk be kőkemény hazugság...egyet tarts szemelőt és ezt mindig a jobbik fajtából válassz. és mielőtt bárki is lehurrogna figyelmetekbe ajánlom az Üllő Ócsa szakaszt.....nézzétek meg hogy milyen lányok vannak ott az útszélén többségbe....nem a cigányok....és nem azért mondom mert én cigány vagyok hanem mert ha józan ésszel gondolkozik az ember akkor rájön,hogy minden etnikumnak megvan a maga szégyene
14:09-es: Mindig tudtam, hogy nagy barmok is járnak egyetemre, de hogy ekkorák, mint te, azt nem gondoltam volna. És belőled lesz orvos vagy tanár... Uramisten.
Ha valakinek, hát neked aztán tudnod kellene, hogy mi a genetikai diverzitás és a rossz értelemben vett elkorcsosulás. Nézd csak meg az Amishokat Amerikában (már ha egyáltalán tudod, kik ők; ha nem, nézz utána). Ők is egy közösség, akik szigorúan csak egymás között szaporodnak. Eredetileg pedig még sokan is voltak, de mostanra már az _értelmesebb_ kollégáid megbolondulnak értük, mert remekül lehet kutatni rajtuk az egyre sűrűsödő beltenyészet legkülönfélébb jeleit.
ERRE írtam tehát, hogy HA AZT AKARJÁTOK, hogy mi is olyan sorsra jussunk, mint ők, AKKOR HAJRÁ MAGYAR A MAGYARRAL, és néhány nemzedéken belül (talán tíz vagy max. húsz, de lehet, kevesebb is elég) már rajta is leszünk azon az úton, amikortól már rajtunk is remekül lehet majd vizsgálni ezeket.
Szóval ha Európa Amishaivá akarod tenni a magyart, hát hajrá.
És nyomtasd ki nyugodtan, olvasd fel - ha vannak értelmesebb kollégáid, sokkal inkább rajtad fognak röhögni, amiért azt gondolod, hogy ezen röhögni kéne.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!