Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális, ha egy 34 éves pasiról fantáziálok, akinek már van felesége és gyereke is? 17/l

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 15:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem osztom az észt, csak közöltem, hogy SZERINTEM nincs isten (és egyébként sokak szerint sincs, felvilágosult, természettudományos világképű emberek szerint, csak épp ma EZT nem divat elismerni, ahogy 90 előtt meg mindenki "hivatalosan" ateista volt, jobb meggyőződése ellenére is). De a lényeg: én azt mondom, valami vagy valaki nem attól létezik (vagy, ha úgy tetszik: attól még nem létezik), hogy hisszük, hogy létezik.

F36

2011. júl. 27. 12:59
 22/22 A kérdező kommentje:
ismerem őt szoktunk dumálni is, chatelni tök normális nem úgy,mint az egyes pasik
2011. aug. 5. 22:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!