Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, ha egy 34 éves pasiról fantáziálok, akinek már van felesége és gyereke is? 17/l
Kerdezo: Ne fantazialgass rola! Inkabb keress egy hozzadvalot. Semmi ertelme almodozni errol a ferfirol. Felesege van, gyermeke van, tehat semmi esely ra.
18:33-as: Aljas egy alak vagy. Sajnalom a feleseged.
Milyen ferfiak vannak...Egy no ferjhez megy, de fogalma sincs hogy a "parja" fejeben milyen gondolatok forgolodnak es hogy mire kepes, meg esetleg miket tesz meg.
Borzalmas.
Az Isten mentsen meg az ilyen "ferfiaktol".
26L
Egy férfi ne járjon egy gyerekkel, egy kislánnyal, egy éretlen lánnyal.
Ez olyan ciki...
ő ismer téged, beszéltetek már? volt már flört? milyen kapcsolatban álltok?
amúgy csak kínzás a te részedről,ha valóban kapcsolatot akarsz és így fantáziálgatsz, mert teljesen esélytelen. ("sorstársad" vagyok amúgy)
én elfogadtam ezt a tényt... és hol tartunk? kemény egy évnyi flörtölés és megjegyzéseken túl már a pettinget is elhaladtuk... (most ezért sokan lefognak baszni)
és valószínűleg,h ő fogja elvenni a szüzességemet is... már ennek az alkalmáról beszéltünk a héten
17 évesen egy 34 éves hapsival kapcsolatot
te bm nagy hülye
úramisteneme hova fajul ez a világ
am nem!!!!!!
Tényleg, 26L löttyös indulattal, akkor mi van?
"Aljas egy alak vagy." >> Nem vagyok az, korrekt vagyok, viszont nem vagyok álszent.
"Sajnalom a feleseged." >> Teljesen feleslegesen teszed.
"Egy no ferjhez megy, de fogalma sincs hogy a "parja" fejeben milyen gondolatok forgolodnak es hogy mire kepes, meg esetleg miket tesz meg." >> Abszolút van fogalma róla.
"Borzalmas." >> Ami neked az, másnak nem. Mindannyian mások vagyunk.
"Az Isten mentsen meg az ilyen "ferfiaktol"." >> Ad 1. isten nincs, az csak egy ember által önmagának kreált idea – egyszer vigasz, máskor erkölcsi vezérfonal, megint máskor mentség, kifogás, hogy az embernek legyen mire kenni a saját maga által előidézett, elkövetett szörnyűségeket (pl. a háborút isten akaratának vagy büntetésének titulálni), megint máskor magyarázat ép ésszel (még) meg nem magyarázható jelenségekre az univerzumban (pl. régen a villámcsapás is idetartozott). Ad 2. én is igyekszem megóvni magamat az ilyen nőktől, mint te, mert veled biztos nem lehetne olyan párkapcsolatban élnem, ami előbb-utóbb a birtoklás miatt nem fullad be. Én és a párom tudunk különbséget tenni a párkapcsolat és a szexuális kaland közt. A jó párkapcsolatnak nem az a titka, hogy elvárod, hogy a másik 10-20-30-40 éven át, soha többé ne üljön bele más farokba / ne járjon más pinában, hanem, hogy csak téged szeret, te csak őt szereted, lelki társad, és a társad akkor is, ha vakbélgyulladással fetrengsz vagy depressziós vagy, ha a gyereket 40 fokos lázzal kell az ügyeletre vinni, ha nincs egy ötezresünk se hóvégén, de be kéne vásárolni, és így tovább. Érted? Nem hinném. És nem is akarok veled erről vitatkozni, mert két külön világ vagyunk. Egy tény: én sem várom (nem várhatom) el a nálam 12 évvel fiatalabb páromtól, hogy élete végéig ne kívánjon meg másik férfit, és ne élje ki a futó vágyát. Az volna csak a nagy baj, ha így lenne.
F36
En meg egyeltalan nem erted egyet veled F36. Csomo abszurd dolgot irtal. Fiatal parod van, de ennek ellenere elgondolkozol azon, hogy egy tinivel milyen "finom" lenne, es ugy irtal rola mintha meg is tenned. Ezert tunt furcsanak. De reszemrol azt csinalsz amit akarsz, nem erdekel, a te dolgod, de attol meg a velemenyem leirhatom.
Isten letezeset meg hagyd csak, hogy hatarozza el mindenki kulon magaban, ezzel ne probald osztani az eszt.
Ha te nem hiszel benne, nem jelenti azt hogy nem letezik.
Utallatossa.
26L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!