Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a legjobb barátomról, hogy meleg, hogyan szokjam
ezt meg?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztunk a szokásos módon de teljesen más volt mint máskor aztán habogott valamit és elmondta utána meg elkezdett sírni..., pedig soha nem szokott. Én meg kérdeztem tőle, hogy most ez mi biztos csak bebeszéli magának, meg kérdeztem, hogy mi volt azzal a lánnyal akibe 2 éve fülig szerelmes volt, azt mondta, hogy ez nem annyira egyszerű út amíg rájött... Én ebből egy szót sem értek, 12 éve haverok vagyunk és nem akarom elhinni.
Szerintem beszéld meg vele. Mondd el neki, hogy te elfogadod így, bár ha lehet, ne hangoztassa, és hogy a te szemedben ettől nem változott meg, és szerintem az sem árt, ha apró célzásokkal azért nyilvánvalóvá teszed, hogy te hetero vagy.
2011. júl. 21. 13:54
12/20 anonim válasza:
A barátod bízott benned, és elárulta élete eddigi legnagyobb titkát. Beszéld meg vele, és érthetően mondd meg neki, hogy ettől köztetek nem változik semmi. Nem értem mit nem értesz...
2011. júl. 21. 13:58
13/20 A kérdező kommentje:
Ok sztem az lesz
2011. júl. 21. 14:13
14/20 anonim válasza:
mindenképp beszéld meg vele és mondd hogy nem kell semmit szégyellnie. Remélem ő is belátja majd hogy ugyanolyan ember, és te ugyanúgy a barátja maradsz :)
Amúgy az a fura hogy ilyenkor csak rendes emberek válaszolnak... Ha az lett volna a kérdés hogy kiderült hogy meleg vagyok, akkor rögtön mindenki jött volna hogy hülye fartúró k*cs*g...
2011. júl. 21. 14:16
15/20 anonim válasza:
Aztatat mi van ha meleg? Szerintem ugyan úgy fog viszonyodni hozzád. Látszik benned megbízik és szerintem ő is tudja hogy te megbízol. Szerintem sokat segíthetsz, hogy átzökkenjen a felismerésen vagy hogy tisztábban láthasson. Az a fő légy megértő és semmi képen se hagy ott.
2011. júl. 21. 14:42
16/20 anonim válasza:
Melegedjetek össze, homokozzatok egy kicsit, aztán arassatok búzát! :D
2011. júl. 21. 16:54
17/20 A kérdező kommentje:
Na ma délelőtt sikerült megbeszélni a dolgokat, mondtam neki, hogy ez nekem akkor kicsit furcsa volt és nem is vettem komolyan és még most sem teljesen értem de próbálom és, hogy nem amiatt birom a fejét, hogy kivel van együtt, hanem a 12 év miatt, gyerekkori szülinapozásoktól egészen a szerelmi bánataimig és a közös beszélgetésekért, meg ezekért. Úgy láttam rajta, hogy megkönnyebbült. Szóval betartottam amit mondtatok, aztán remélem nem rontottam el semmit. Mondjuk ez nekem még mindig fura dehát ezvan, ez most így kiderült... Ez van, végülis ha belegondolok nem akkora gáz.
2011. júl. 22. 12:35
18/20 anonim válasza:
"végülis ha belegondolok nem akkora gáz."
Na látod ez a beszéd, így kell gondolni. :) Legyél laza, és állj hozzá ehhez a dologhoz is lazán. Ha meleg-meleg, hagy legyen az.
2011. nov. 27. 21:29
19/20 A kérdező kommentje:
Hát azóta már párszor beszéltünk erről a dologról, bár olyan sokat nem, mert ha látom rajta, hogy kellemetlen nem erőltetem. Meg elmondta mennyit gondolkozott azon, hogy vkinek elmondja vagy ne, de így könnyebben eltudta magát fogadni, hogy én tudom. Ennyi és én becsülöm ezért el nem tudtam volna soha képzelni róla h meleg, de ugyanolyan ember mint előtte volt.
2011. nov. 27. 21:58
20/20 anonim válasza:
Attól még a barátod marad.
Nem hiszem, hogy rád mászna, hiszen tudja, hogy te a lányokat szereted... aki meg másképp gondolja, az titokban vágyik rá. Egyszerű pszichológia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!