Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a legjobb barátomról, hogy meleg, hogyan szokjam
ezt meg?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztunk a szokásos módon de teljesen más volt mint máskor aztán habogott valamit és elmondta utána meg elkezdett sírni..., pedig soha nem szokott. Én meg kérdeztem tőle, hogy most ez mi biztos csak bebeszéli magának, meg kérdeztem, hogy mi volt azzal a lánnyal akibe 2 éve fülig szerelmes volt, azt mondta, hogy ez nem annyira egyszerű út amíg rájött... Én ebből egy szót sem értek, 12 éve haverok vagyunk és nem akarom elhinni.
vagy csak szivat, vagy ha nagyon jó haverod és nem akarod elveszteni, akkor jöjjetek össze
2011. júl. 21. 13:35
2/20 A kérdező kommentje:
dehogyis!
2011. júl. 21. 13:36
3/20 rakkerman válasza:
zárd be egy meztelen nőkkel teli szobába, onnantól ő dolga (amúgy ezt ép ésszel aligha lehet felfogni, de megpróbálhatod)
2011. júl. 21. 13:37
4/20 anonim válasza:
ne fordíts neki hátat!
2011. júl. 21. 13:38
5/20 anonim válasza:
Ennyit kérdezz meg magadtól: Más ember volt a 12 év alatt, amíg nem tudtad, hogy meleg? Mert attól még ugyanúgy a haverod, akit régóta ismersz. Megbízik benned, azért mondta el ezt a titkot. Ha pedig te azért kételkedsz a barátságban, mert megváltozott a nemi identitása, akkor ez sosem volt komoly barátság.
6/20 anonim válasza:
Egyszerűen fogadd el a dolgot. Addig, amíg nem mászik rád, szerintem nincs vele gond. Nekem is sok meleg haverom van de nálam nem próbálkoznak, addig pedig nekem teljesen megfelel.
7/20 anonim válasza:
Gondolom, nem egy "meleg vagyok" felirattal a homlokán mászkál az utcán.
Most akkor más ember lett, mert elmondta neked? Szerintem nem.
Örülj, hogy tart olyan jó barátjának, hogy elmondta, semmi nem változott, ő ugyanaz az ember, aki eddig is volt.
Tehát, amíg nem akar téged megcsinálni, addig nincs vele probléma.
2011. júl. 21. 13:41
8/20 anonim válasza:
Most úgy őszintén... min változtatna? Akkor is a legjobb barátod marad ha kiderült hogy meleg. Ha ez miatt hátat fordítasz neki,akkor ne hívd a "legjobb barátodnak".
2011. júl. 21. 13:42
9/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy a legjobb barátom marad csak ez nekem egyik napról a másikra kicsit furcsa, mondjuk ha belegondolok voltak nagyon ritkán rá utaló "elszólások" de erre csak most jöttem rá, hogy azokat nem csak véletlenül mondta. Nem is tudtam vele normálisan megbeszélni tegnap este mert már köszöntünk el meg úgy láttam szégyenli magát... Ma szeretném vele megbeszélni normálisan vagy holnap, vagy inkább csináljak úgy mintha meg sem történt volna?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!