Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés a lányoknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a lányoknak a punci nyalás?

Figyelt kérdés
Részletesen írjatok le mindent amit éreztetek közben :) a válaszokat előre is köszönöm.
2011. júl. 21. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
te fiú vagy?
2011. júl. 21. 11:11
 2/15 anonim ***** válasza:
12%
Te nagyon ráérsz! Inkább tanulj valamit! Vagy dolgozz! Ja, nyári szünet van a suliban?? Akkor segíts anyunak mosogatni!
2011. júl. 21. 11:13
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
most miért oltjátok? engem is érdekel :D
2011. júl. 21. 11:20
 4/15 anonim válasza:
43%
hát ha a fiúknak jó a sz*pás akkor a lányoknak is biztos jó a nyalás is, bár sokaknak nincs hozzá gusztusuk
2011. júl. 21. 11:21
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

szerintem fiú.de ha nem akkor meg hadd legyen kiváncsi: ).

kérdésedre válasz:amikor kinyalnak, érzel egy meleg, puha vlmit (a nyelvet: Dd).magát az érzést nagyon nehéz leirni, de megprobálkozom vele a kedvedért: D.jo érzés.

: DDDd.komolyra véve a szot:én egy csigához tudom hasoniltani, annyira nyálkás, puha, van amikor kemény.olyankor a legjobb, amikor kemény a fiu nyelve.az néha tud nekem fájni, de az olyan jol esö fájdalom: ).amikor elkezd nyalni a barátom, elöször lassan, és szétteritett nyelvel csinálja.az a bevezetö, az is nagyon jo érzés, de az igazán kéjálom rész csak azután jön, amikor a nyelve hegyével nyalogatja, nagyon, de nagyon gyorsan a csiklomat, és közben a lyukam körül köröz.állatian, mennyekben járo érzés: ).aztán ''belém hatol'' az ujjával, de még mindig nyal.és a nyelve is gyorsan jár meg a keze is.na én ott szoktam készen lenni, és már csak rángatozni tudok, annyira isteni dolog amikor igy kényeztetnek: ).

most igy hirtelen csak felúletesen tudram megirni.de lehet mástol kapsz jobb választ: ).a helyesirási hibákat meg kérlek, nézd el nekem: D.

2011. júl. 21. 11:22
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Még annyival egésziteném ki az előzőt, hogy nekem az a legjobb mikor a pasim a csiklómat kezdi el szivogatni vagy én nem is tudom mit csinál, de isteni. Ja és egyébként van olyan aki nem tud nyalni, ez tapasztalat... Nálam a pasim benyalta magát, szó szerint :P:D
2011. júl. 21. 11:32
 7/15 anonim válasza:
30%
ja jó érzés te eszetlen
2011. júl. 21. 11:40
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
olyan mint ha kinyaljäk a seggedet
2011. júl. 21. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó: Azért nem egészen, de ha te azt élvezed...:D
2011. júl. 21. 13:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. És sajnálom lehet hülye kérdés volt de még elég fiatal vagyok és kicsit bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban. Viszont a barátom már nagyon akarja és bele mentem. Ezért írtam a kérdést hogy tudjam mire számítsak. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2011. júl. 21. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!