Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a lányoknak a punci nyalás?
szerintem fiú.de ha nem akkor meg hadd legyen kiváncsi: ).
kérdésedre válasz:amikor kinyalnak, érzel egy meleg, puha vlmit (a nyelvet: Dd).magát az érzést nagyon nehéz leirni, de megprobálkozom vele a kedvedért: D.jo érzés.
: DDDd.komolyra véve a szot:én egy csigához tudom hasoniltani, annyira nyálkás, puha, van amikor kemény.olyankor a legjobb, amikor kemény a fiu nyelve.az néha tud nekem fájni, de az olyan jol esö fájdalom: ).amikor elkezd nyalni a barátom, elöször lassan, és szétteritett nyelvel csinálja.az a bevezetö, az is nagyon jo érzés, de az igazán kéjálom rész csak azután jön, amikor a nyelve hegyével nyalogatja, nagyon, de nagyon gyorsan a csiklomat, és közben a lyukam körül köröz.állatian, mennyekben járo érzés: ).aztán ''belém hatol'' az ujjával, de még mindig nyal.és a nyelve is gyorsan jár meg a keze is.na én ott szoktam készen lenni, és már csak rángatozni tudok, annyira isteni dolog amikor igy kényeztetnek: ).
most igy hirtelen csak felúletesen tudram megirni.de lehet mástol kapsz jobb választ: ).a helyesirási hibákat meg kérlek, nézd el nekem: D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!