Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mit szolnatok egy ilyenhez, vagy mar tortent meg?
Figyelt kérdés
Feltetelezzuk hogy a baratotokkal vagytok egy eldugott helyen es egy kis szoknyaba , alatta egy harisnya vagy egy jeger . Vadul egymasnak estek es a baratotok a harisnyan keresztul elkezd nyalni , majd azt kiszakitja es szexelni kezdtek a szabadban . Mit reagalnatok ? vagy tortent ez mar meg ?2011. júl. 20. 23:47
1/10 anonim válasza:
Hívok 1-2 embert azt csapunk egy nagy orgiát!
2/10 anonim válasza:
ez elég filmes sztorinak hangzik.. de én nem állnék ellen a barátomnak egyszer mindent ki kell próbálni :):D
3/10 anonim válasza:
hát ez brutálisan izgató lenne. 19/L
4/10 A kérdező kommentje:
Igen , en is filmekben lattam , azert kerdeztem meg :) es nem probaltatok mar ? meg othon sem ?
2011. júl. 20. 23:52
6/10 A kérdező kommentje:
Felek hogy a baratnom ellent mond , de annyira kivanok egy ilyent hogy az nem igaz:)
2011. júl. 20. 23:54
7/10 anonim válasza:
Mi egy bérház mögé vonultunk el csókolózni,de úgy belemerültünk,hogy azt vettem észre(szoknya volt rajtam),hogy a falnak nyom,félretolja a bugyim és már bent is volt.
Hát izgalmas volt,de az ágy kényelmesebb:)
21/L
8/10 anonim válasza:
tetszene, de vetetnék vele egy új harisnyát :D
9/10 anonim válasza:
nem kell harisnya, itt a nyár, margitsziget... szoknya... sötét padok... :) el lehet lenni.
10/10 harisnyababee válasza:
Hihi, én rengetegszer átéltem már. Imádunk a párommal csak úgy spontán egymásnak esni. És a harisnyát is imádjuk, általában hordom is, és igen, ujjaztak is már meg harisnyán át, és nyaltak is már ki. Nekem is iszonyat izgató,főleg ha még a harisnyámat is vadul leszaggatja rólam..:)
(Bocs, ha off, de egyszer csinált olyat is a kedves, h a puncimra spriccelt úgy, h csak harisnya volt rajtam bugyi nélkül. Aszittem megőrülök, olyan izgató volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!