Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek, megbeszéljem vele?
Nos tegnap szexeltünk a bnőmmel, el is élveztem közben ám mikor hazament valahogy nem éreztem magam kielégítettnek, így kivertem gay bondage videó nézése közben, ezután már jól éreztem magam. na de a lényeg, hogy ma megint szexeltünk, csakhogy barátnőm elöbb jött mint ahogy megbeszéltük, így meg kellett várnia amíg lezuhanyzom. Addig netezett... háttal a fürdőszoba ajtónak ült, nem látta, hogy kijövök törülközőért (kint maradt a jakuzzinál a kertben)... viszont én láttam, hogy ugyanazt a gay bondage oldalt nézte amit én is előző nap (nyílván megtalálta az előzményekben) és közben ujjazta magát (egyértelműen láttam).
nem szóltam neki, csendben visszaosontam a füdőbe...én nem kérdeztem rá a dologra és ő sem mondott semmit az oldalról...
mit tegyek?! felhozzam előtte a témát? ez nekem és neki is kínos lenne egyaránt...
19
végül én is úgy döntöttem, hagyom... ha érdekelte volna különösebben, akkor mondta volna...
köszi a válaszokat:)
Szerintem meg mindenképpen beszéljétek meg...
Fel fogja dobni a kapcsolatot, ha megtudjátok egymás szexuális vágyait.
Ha úgy van, akkor vonjatok be egy 3. félt. (gondolom, hogy mindketten örülnétek egy férfinak plusszban...)
Az én feleségemről is kiderült, hogy vonzzák a nők is, nem csak a férfiak... Mi ezt tettük, megbeszéltük és most épp keressük a 3. felet, csak épp mi nőt, nem férfit.
Tehát a véleményem: Mindenképp mondd meg neki, hogy te mire vágysz!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!