Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek, megbeszéljem vele?
Nos tegnap szexeltünk a bnőmmel, el is élveztem közben ám mikor hazament valahogy nem éreztem magam kielégítettnek, így kivertem gay bondage videó nézése közben, ezután már jól éreztem magam. na de a lényeg, hogy ma megint szexeltünk, csakhogy barátnőm elöbb jött mint ahogy megbeszéltük, így meg kellett várnia amíg lezuhanyzom. Addig netezett... háttal a fürdőszoba ajtónak ült, nem látta, hogy kijövök törülközőért (kint maradt a jakuzzinál a kertben)... viszont én láttam, hogy ugyanazt a gay bondage oldalt nézte amit én is előző nap (nyílván megtalálta az előzményekben) és közben ujjazta magát (egyértelműen láttam).
nem szóltam neki, csendben visszaosontam a füdőbe...én nem kérdeztem rá a dologra és ő sem mondott semmit az oldalról...
mit tegyek?! felhozzam előtte a témát? ez nekem és neki is kínos lenne egyaránt...
19
mond el neki, sztem nem veszthetsz semmit, vagy megért/ elfogadja vagy kicsit beszól h. kell a fájdalom?:P, sztem nem lesz hátrány "ha igaz az h. ő is ezt nézte"
19/F
ilyeneket h. "kamu" nem kérek többet köszi!
utsonak, köszi de még érdekelnének vélemények.
...miért nem mondott semmit róla?... minek ujjazza magát egy ilyen témájú oldalt nézve egyátalán?...
egyértelműen ujjazta magát?
Repült és üvöltözött miközben majd kiesik a szeme?:DD
szerintem nem baj csak ne hozd fel neki,hogy láttad miközben csinálja ez már olyan magányügyes dolog :) más,ha együtt csináljátok meg más ha azt hiszitek egyedül vagytok...:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!