Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket, ha a párotok előtettek sok nővel volt?
Figyelt kérdés
Nekem Ő volt az első,de Ő előttem rengeteg lánnyal volt.Volt pár hosszabb kapcsolata is,de mellette elég sok egyéjszakás vagy csak szexkapcsolat.
Engem kicsit zavar,mert ha ilyen tapasztalt akkor nem sok újat mutathatok.
Meg ismerem pár exét és van köztük vérbeli nimfo is...én meg nem vagyok az,akinek éjjel-nappal a szexen jár az esze.Elég heti 3 is(Persze nem csak fekszek mint egy darab fa,ne gondoljátok,hogy egy szende szűz vagyok:D)
Kár aggódnom?Ti hogy éreznétek?
19/L
2011. júl. 20. 22:36
11/12 anonim válasza:
engem az zavarna, ha ennyi mindent tudnék a párom múltjáról. a nemi betegségeiről viszont tájékozódnék.
12/12 anonim válasza:
Engem marhára zavarna. Egy ilyen pasival jártam, és nem tudta megmondani, hogy előttem hány barátnője volt. Egy 2 éves komoly kapcsolatáról tudtam. Az összes volt barátnőjét folyton lerib.ncozta, és hozzájuk hasonlított.
18l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!