Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket, ha a párotok előtettek sok nővel volt?

Figyelt kérdés

Nekem Ő volt az első,de Ő előttem rengeteg lánnyal volt.Volt pár hosszabb kapcsolata is,de mellette elég sok egyéjszakás vagy csak szexkapcsolat.

Engem kicsit zavar,mert ha ilyen tapasztalt akkor nem sok újat mutathatok.

Meg ismerem pár exét és van köztük vérbeli nimfo is...én meg nem vagyok az,akinek éjjel-nappal a szexen jár az esze.Elég heti 3 is(Persze nem csak fekszek mint egy darab fa,ne gondoljátok,hogy egy szende szűz vagyok:D)

Kár aggódnom?Ti hogy éreznétek?

19/L

2011. júl. 20. 22:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Ez engem nagyon zavarna...
2011. júl. 20. 22:38
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
én szeretem a szendeszüzeket is :) és nekem is elég sok kapcsolatom volt eddig, bár nekem a leghosszabb eddig 3 hónapos volt :D
2011. júl. 20. 22:38
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

szerintem nem számít hogy kivel járt, és az sem hogy hány barátnője volt.Ha téged szeret, akkor teljesen mindegy, és akkor lehet, hogy te mérgezed a kapcsolatot azzal, hogy ilyenek miatt aggódsz, nem?

20/L

2011. júl. 20. 22:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok nővel lett volna előttem komoly kapcsolata nem zavarna. Viszont ha sok nővel egyéjszakás az már igen.
2011. júl. 20. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Zavarna, mert akkor ezek szerint erkölcsi és elvi kérdésekben nem egyezik a felfogásunk. És szerintem pont ugyanolyan "olcsó ribanc" az a pasi is, akinek több egyéjszakás kalandja van, mintha nő lenne. Számomra ez egyfajta igénytelenséget, lelki és érzelmi szegénységet is jelent.
2011. júl. 20. 22:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Egy 3 éves kapcsolatáról tudok(a nimfóval),volt egy 1éves is,de a többi ilyen diszkókból felszedett csajok.

Olyan is volt,hogy azért járt hozzáé egy nő,hogy csak szexeljenek,meg ilyen 3 napig nem keltek ki az ágyból csak szex meg pihi...

Én kérdeztem tőle,mert érdekelt,de talán túlságosan is nyitott volt a témára...

A szüzességét 13évesen vesztette el egy lépcsőházban,egy 16 éves csajjal.

Igen,félek,hogy az én aggodalmam fogja mérgezni a kapcsolatot,valójában a magam megnyugtatására tettem fel a kérdést,hogy egy tapasztalatlan lány is lehet jó...vagy nemis tudom:)Olyan hülye érzés ez.

2011. júl. 20. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem aztán mindegy lenne.épp ez az hogy nem érdekel mit csinált előttem.Az a múlt azon nem lehet változtatni.Az érdekel a jelenben mit csinál.

L19

2011. júl. 20. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát zavarna de eltudnám talán fogadni de azért megkérném h ajándékozzon meg engem egy negatív AIDS teszttel:)
2011. júl. 20. 23:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem az zavarna, hogy nem tudok neki újat mutatni, hanem hogy az ilyen NEM változik. Volt már pár pasival dolgom, ismerem ezt a típust, aki nem fér a gatyájába, ugyanolyan ringyó mint a női megfelelője. Ilyen csak a Danielle Steel regényekben van, hogy a szívdöglesztő k.rvapecér egy életre lecövekel és hű társa lesz a főhősnőnek, cicám.
2011. júl. 20. 23:09
 10/12 A kérdező kommentje:

1 éve vagyunk együtt,dolgozik,rá sem néz más nőre és állítása szerint jobban szeret bárkinél.

Még arra sem tudom rávenni,hogy elmenjen a haerokkal valahoa...bár ha belegondolok,már nincs is neki,mert ha szabad akkor mindíg velem van.Egyenlőre megbízok benne,ettől nem félek,aztán vagy kibújik a szög a zsákból vagy nem.Persze ezzel is számolok.

Gondoltam arra is,hogy hátha van valami nyavajája,de véradásra jár rendszeresen,akkor úgyis kiderülne.

Megpróbálok ezen nem rágódni,csak ne lenne ez a megfelelés kényszer.Ha már kicsit fáradt vagyok és szex közbe sem vagyok olyan aktív akkor mindíg eszembe jut,hogy bezzeg az exek...és ez őrületbe kerget.

Kizárom alahogy ezeket a negatív dolgokat ha tudom.

2011. júl. 20. 23:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!