Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti kb milyen vastagság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti kb milyen vastagságú péniszre mondjátok, hogy túl vékony?

Figyelt kérdés

Mostanában az az álláspnt lát egyre inkább napvilágot, hogy főleg a vastagság számít, akinek számít. De kb milyen az ami már nem elég vastag, és inkább ha lehetne elkerülnétek? Gondolom azért a hüvelykujjnyi vastagság, és a már megfelelően vastag pénisz között van néhány kategória, de még is kb valami tárg féleséghez hasonlítva még is milyen vastag a "határeset"?

Célszerűbbnek, és közérthetőbbnek tartom a tárgyhoz hasonlítást, mert sokaknak jelentéktelennek tűnik, hogy 3, vagy 4, esetleg 4, vagy 5 cm-et ír, pedig azért ha összehasonlítunk egy 3, vagy egy 4 cm vastagságú tárgyat, azért elég jelentős különbséget találunk...

2011. júl. 20. 22:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

2. azaz 6. válaszoló!

A körbeméréses módszer szerint -már ha úgy érted a 4 centit szigorúan, akkor kb egy wcpapírguriga -természetesen papír nélkül 4 cm átmérőjű, legalább is a leg vékonyabb fajta, de 2-3-5 mm-rel nagyobb átmérőjűek is előfordulnak. Az én péniszem ami 4 cm széles a legvaskosabb részén ennél vékonyabb, azaz kb, mint egy nem túl acélos vastagságú banán -természetesen héjjával együtt.

Az 5-6 cm vastag tárgyakra az axeos dobozt tudom írni -megmértem, és 5.5 cm a vastagsága, egy Rexonás dobozé pedig 4,5 cm... Egy plussz, vagy egyéb pezsgőtabblettás doboz olyan 3 cm átmérőjű -nehéz elképzelnem, hogy felnőtt férfiaknál már az legyen a normális vastagság alsó határa... vagy csak sokan lódítanak. :)

2011. júl. 21. 00:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, én nem fogom ilyen precízen körbehatárolni, de 4 centi alatt szerintem már mindenképpen vékonynak számít. A vécépapír-gurigák általában ilyen vastagok, szóval ha abba belefér mereven, az nem túl jó hír...
2011. júl. 21. 23:58
 13/13 A kérdező kommentje:

A wcpapírgurigák akár 4,5 cm vastagok is, és igen belefér, de akinek nem elég az mehet a p.csába, mivel ezen változtatni úgy sem bírok...

Nálad pl kedves utolsó valszeg nem próbálkoznék, mivel elég hamar kideríteném, hogy ez a véleményed -természetesen amennyiben lány vagy, ha fiú, akkor még hamarabb tárgytalan lenne a dolog.

Viszont attól, hogy 4 cm széles a péniszem, még épp beleférhet egy 4cm vastag wcpapírgurigába, mert pl esetemben ez a szitu, mivel "laposabb, azaz fentről-le olyan 3,4 cm ugyanott. Nos, mivel nem szikla keménységű a pénisz, és a wcpapírguriga is képes "lapulni", így az átlagosan 3,7 cm vastag, de hangsúlyozom 4 cm széles farkam pont belefér.

2011. júl. 22. 14:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!