Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti kb milyen vastagság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti kb milyen vastagságú péniszre mondjátok, hogy túl vékony?

Figyelt kérdés

Mostanában az az álláspnt lát egyre inkább napvilágot, hogy főleg a vastagság számít, akinek számít. De kb milyen az ami már nem elég vastag, és inkább ha lehetne elkerülnétek? Gondolom azért a hüvelykujjnyi vastagság, és a már megfelelően vastag pénisz között van néhány kategória, de még is kb valami tárg féleséghez hasonlítva még is milyen vastag a "határeset"?

Célszerűbbnek, és közérthetőbbnek tartom a tárgyhoz hasonlítást, mert sokaknak jelentéktelennek tűnik, hogy 3, vagy 4, esetleg 4, vagy 5 cm-et ír, pedig azért ha összehasonlítunk egy 3, vagy egy 4 cm vastagságú tárgyat, azért elég jelentős különbséget találunk...

2011. júl. 20. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

D.Angel-.-"

A vastag kolbit szeretjük xd

Méretek: 18-22cm hossz

4-6cm vastag Olyan jó,hogy szét repít!!! ^.^

2011. júl. 20. 22:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Minnél vastagabb annál jobb.Szerintem 6 centi az ideális.

A 4 már túl vékony.

2011. júl. 20. 22:44
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó, de komolyan így gondolod?

Egyébként még jó, hogy azt írtam, hogy inkább tárgyhoz hasonlítsátok, mert az egyértelmű... Nekem erről az ugrik be, hogy neked majdnem egy sörösdoboz átmérője az ideális...

2011. júl. 20. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adom alább egy főzőtök vastagságúnál. Állítólag ha minden holdtöltekor, denevérvonulás idején csalánnal csapkodod, megnő széltében.
2011. júl. 20. 23:12
 5/13 Dilettáns döggomba ***** válasza:
4,5 cm vastag nekem pl. untig elég.
2011. júl. 20. 23:26
 6/13 A kérdező kommentje:

az első, és harmadik válaszon röhögtem egyet, a másodikon elképedtem, de hol vannak azok a lányok, akik azzal jönnek, hogy "amúgy is inkább a vastagság számít"...?

Másrészt kíváncsi lennék milyen az a "ceruza" vékony pénisz -nyílván nem egy valódi ceruza vastagságára gondolnak ilyenkor, mivel az kb a húgycső vastagsága...

2011. júl. 20. 23:27
 7/13 A kérdező kommentje:

Negyedik válaszolónak köszönöm. Viszont te honnan tudod, hogy mi az a kb 4,5 cm vastagság?

Én azt olyan vastagabb fajta banán vastagságnak tippelem, de pl te mire gondolsz amikor azt írod, hogy "4,5 cm"? másrészt az sem mindegy, hogy ki hogy érti a cm-ben megadott vastagságot, de ebbe már sokszor belementek ezen az oldalon... :)

2011. júl. 20. 23:30
 8/13 anonim válasza:
nem a méret vagy a vastagság a lényeg hanem a technika!;) mert ha te magad a kezeddel eltudod vinni.. az ujjaddal vagy akár a barátod az ujjával(kettővel általában mutató és középső vagy akár még a gyűrüs..)az se kisebb 4 cmnél. szóval valahogy úgy van a határ.
2011. júl. 21. 00:00
 9/13 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok.Nem tudom milyen 4,5,6 centis tárgyak vannak mihez lehetne hasonlítani.Azt írtam ami számomra ideális.Tisztában vagyok vele,hogy európában 3-4 centi az átlagos vastagság.A 4 centi számomra az alsó határ,akkor így mondom.
2011. júl. 21. 00:37
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amiért mindig ezekbe a tárgyakba "kapaszkodom", hogy ha leírják, hogy 4 cm, akkor nem tudom egy lány hogy gondolja. Gondolhatja úgy, hogy (és itt most nagyon precíz leszek) egy 4 cm vastag pénisz olyan, aminek a kerülete 12,56cm, azaz akkor 4 cm vastag, ha feltételezzük, hogy a pénisz szabályos kör keresztmetszetű henger alakú. Viszont ez pl nálam nem így van, így míg nekem a szélte pont 4 cm, sajnos "lentről fel" ugyanott ennél vékonyabb, így az előző gondolat menet alapján csak kb 3,7 cm vastag (kerületből visszaosztva)...

nem akarok itt okoskodni a matekkal, de ilyen alapon a két féle képpen értett 4 cm pénisz szélessége között akár fél cm differencia is lehet.Nos, tudom, hogy a lányok nem a fél centiken "kattognak", viszont ha minimum elvárásokról beszélünk, akkor nem mindegy, hogy ki hogy érti... pl nekem ahogy írtam 4 cm, de csak ha ezt a legnagyobb szélességre értjük. Van pl egy lány, akinek elképzelése szerint kb 4 cm vastagságtól számít elég vastagnak a pénisz, de ő a másik módon érti...

a lényeg, hogy én, és az örökös szorongók itt hiába nyugtatjuk meg magunk, ha aztán a lányok 4 cm-et mondva, vastagabbra gondolnak... Aztán hiába veszek elő egy vonalzót, és mutatom meg fölötte a legszélesebb részén, hogy már pedig ez 4 cm... :D

Remélem elég szépen körül magyaráztam mire gondolok...

amúgy igen, van barátnőm, de ettől függetlenül még mindig vékonynak érzem a péniszem, mivel ő elöttem nem volt senkivel, én meg elötte egyetlen lánnyal, akivel egyéb miatt sem túl jól sikerültek a dolgok, másrészt belőle simán kinézem, hogy puszta tapintatosságból, még sem mondta meg, hogy eddig akikkel találkozott mindenkinek vastagabb volt...

2011. júl. 21. 00:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!