Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon durva! Mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durva! Mit tegyek? (Fontos nagyon)

Figyelt kérdés

A barátom nagyon durva az ágyba de ezt ugy értem h: harap de annak a nyoma 2hétig látszik!

karmol de olyan szinten h bedagad a karmolás nyoma!

szorít de ugy h fekete lessz!!

mit tegyek h ne csinálja ezt??? nagyon szeretek vele lenni de néha már fáj mikor együt vagyunk! beszéltem már eről h kicsit gyengédebben csinálja de semmi eredmény!

mit tegyek????

2011. júl. 20. 20:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocs de az a helyzet, hogy te tipikusan az a fajta vagy aki túl sokat néz el a párjának, mert nagyon szereti, ennek a női megfelelője kb. az a fajta aki a pénzre hajt mindent megvetet stb. itt viszont a kizsákmányolás fizikai fajtája áll fenn. Ez a tipikus: "ááá ő valójában nem is iiilyeeen" "amúgy rendes ő csak bla, bla, bla" magyarázat, nos NEM! akkor is ő maga amikor ezt csinálja és nem hinném, hogy ekkorát változna valaki idővel (hacsak nem csavarodik be), valószínűleg a barátod egy tipikus agresszív állat csak te ezt nem veszed észre (a kereskedelemben dolgozom, sokféle alakkal volt dolgom egyből kiszúrom az ilyet) a másik eset amikor amúgy csendes emberről van szó aki így adja ki az elfojtott gressziót, de szerintem a te eseted nem ez hanem az előbbi, egy tipikus bunkó barom. Azt meg ne mesélje már be senki, hogy valakinek csak szex közben durran el így az agya, az kérem a hétköznapokban is ilyen.

27/F

2011. júl. 22. 21:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Beszélj vele sokszor mondjad neki hogy nem élvezem így mert annyira fáj stb.Ha nem lesz eredménye jobb ha szakítotok mert lehet majd később nagyobb sérülés is pl.annyira elkapja a hév hogy orálközben véletlenül ráharap stb.tartalmas beszélgetést ajánlok!!
2011. júl. 22. 21:35
 23/26 anonim ***** válasza:
a megharapod a heréjét, és megmondod neki hogy na neked is ilyen, jó ötlet...de beszéljétek meg, meg kérdezd meg hogy ez nála miért van..az se jó ha csak megmondod neki mi legyen, és meg se kérdezed az ő verzióját...
2011. júl. 22. 22:12
 24/26 anonim ***** válasza:
kötözd ki az ágyhoz ;)
2011. júl. 22. 23:30
 25/26 anonim válasza:

Szerintem mond el neki, hogy ez neked fáj és hogy egy kicsit gyengédebb legyen veled..(elvégre nő vagy:))

Hogy ha meg nem segít akkor te is csinálj vele hasonlókat..hát ha rájön h ez elég kellemetlen érzés szex közben.:)

2011. júl. 23. 01:03
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ne harapj bele a nemi részeibe, mert lehet, hogy mégiscsak előjön belőle az agresszív állat, és lekever egyet...

Egyetértek amúgy azokkal, akik szerint előbb-utóbb családi erőszak lesz belőle. Anyám 3 éven keresztül élt egy olyan fickóval, aki első évben tök rendi volt, második évben először szex közben ezt csinálta, végül már anyámnak ujjai törtek, lába tört, és úgy odavágta a sarokba, ha anyám vissza mert védekezni, hogy csodáltam, hogy anyám nem halt meg. Veszélyes ez az üzem, és igazából az ember igazi énje akkor mutatkozik meg, ha ilyen bódult állapotban van, mint amikor szexel.

2011. júl. 23. 01:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!