Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon durva! Mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durva! Mit tegyek? (Fontos nagyon)

Figyelt kérdés

A barátom nagyon durva az ágyba de ezt ugy értem h: harap de annak a nyoma 2hétig látszik!

karmol de olyan szinten h bedagad a karmolás nyoma!

szorít de ugy h fekete lessz!!

mit tegyek h ne csinálja ezt??? nagyon szeretek vele lenni de néha már fáj mikor együt vagyunk! beszéltem már eről h kicsit gyengédebben csinálja de semmi eredmény!

mit tegyek????

2011. júl. 20. 20:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
tud ő normális is lenni mert az elején nagyon gyengéd érzéki volt most megy ez pár hónapja!
2011. júl. 20. 20:32
 12/26 anonim válasza:
A 3.-nak van igaza! Amíg nem ért meg,addig ne dugjatok,vagy télleg harapj bele a zacsijába,de csak akkor,mert,ha szex közben te is durvusz,akkor ő még jobban beindul.
2011. júl. 20. 20:33
 13/26 anonim ***** válasza:
mi lesz Veled hosszú távon?leharapja a kezedet? én biztos h elhagynám..az anyukáját harapdossa.
2011. júl. 20. 20:39
 14/26 A kérdező kommentje:
de enm volt ő mindig ilyen!
2011. júl. 20. 20:40
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem volt mindig ilyen..senki se így kezdi. Nem akarlak elkeseríteni,de az ilyenekből lesz a családon/párkapcsolaton belüli erőszak. Egyszer majd nem tetszik neki,hogy kicsit később értél oda hozzá,mint megbeszéltétek aztán elcsattan egy pofon..legközelebb kettő..aztán meg kék zöld lila foltosra ver.

A helyedben próbálkoznék még azzal,hogy legyen gyengéd,ne harapjon,ne szorítson ennyire.Ha ez nem segít,akkor csináld azt amit a többiek mondtak..kicsit megharapdálod..de csak akkor ha nem szex közben vagytok épp.Ha ez sem segít,akkor bármennyire is szereted,de hagyjd ott.

2011. júl. 20. 20:54
 16/26 anonim ***** válasza:
már bocs, de mi az, hogy beszélsz neki valamiről és semmi nem változik? pláne egy ilyen dologgal kapcsolatban.. ez beteges.. szerintem mond meg neki, hogy ha nem változik meg, te is bekeményítesz..
2011. júl. 20. 21:22
 17/26 anonim ***** válasza:

Harapd meg a farkát!

Aki ennyire nincs tekintettel a másikra hogy a saját önző dolgai miatt a másiknak fájdalmat okoz, az nem érdemel bocsánatot!!!

AZ én barátnőm imádja ha karmolom, vagy harapom őt szex közben illetve ha jól meghúzom a haját, de ezt Ő KÉRI!!! És ez qurvára nagy különbség! Ha véletlen meghúzom a haját akkor hisztizik, ha megszorítom kicsit hülyéskedés közben akkor nyafog hogy ez fáj és hogy meg fog látszódni a nyoma, de szex közben neki ez plusz élvezetet ad.

A barátodat szereted amiért szereted, de én azt mondom, hogy egy kapcsolatban ez nem megengedett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Harapd meg a farkát és amikor ordít akkor könyököld szájon és hagyd ott egy "bunkó állat" jelző kíséretében!

Ennyire sz@rba sem vesz téged? A szexben a figyelmetlenségből, önzésből, nemtörődömségből rosszat okozni a másiknak az egyik legnagyobb bűn!!!!! Ezek után még mindig vele vagy? Ennyire tart téged? Ennyire tisztel? Mégis akkor mi a francot vársz még tőle??!!!

2011. júl. 20. 22:18
 18/26 josek ***** válasza:
szerintem se hagyd hogy ezt csinálja, nem megalázó ez egy kicsit?? csak igérget de ugyan az megy, vagy félsz ellent mondani neki? fenyitsd meg, az seggit, de ne hagyd magad
2011. júl. 21. 16:42
 19/26 A kérdező kommentje:
nme magalázó csak akkor ha látják akkor elégé cink! nem félek tőle! és már beszéltem vele!!! de volt olyan h csak akkor tért észre szex közbe mikor pofon vágtam akkor viszább vett!! de az se megy h mindig pofon vágom mikor nagyon durva!
2011. júl. 21. 20:46
 20/26 anonim ***** válasza:

úristen....szerintem ezt most állitsd le ameddig lehet...

ez nem állapot,iták már,h családi erőszak ehet belőle...ha nem teszel érte lehet is...:D

az meg nem megoldás hogy nem sexel,ezekből leirva kinézem azt is h leteper,szerintem dobd ameddig lehet...

2011. júl. 22. 21:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!