Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durva! Mit tegyek? (Fontos nagyon)
A barátom nagyon durva az ágyba de ezt ugy értem h: harap de annak a nyoma 2hétig látszik!
karmol de olyan szinten h bedagad a karmolás nyoma!
szorít de ugy h fekete lessz!!
mit tegyek h ne csinálja ezt??? nagyon szeretek vele lenni de néha már fáj mikor együt vagyunk! beszéltem már eről h kicsit gyengédebben csinálja de semmi eredmény!
mit tegyek????
Nem volt mindig ilyen..senki se így kezdi. Nem akarlak elkeseríteni,de az ilyenekből lesz a családon/párkapcsolaton belüli erőszak. Egyszer majd nem tetszik neki,hogy kicsit később értél oda hozzá,mint megbeszéltétek aztán elcsattan egy pofon..legközelebb kettő..aztán meg kék zöld lila foltosra ver.
A helyedben próbálkoznék még azzal,hogy legyen gyengéd,ne harapjon,ne szorítson ennyire.Ha ez nem segít,akkor csináld azt amit a többiek mondtak..kicsit megharapdálod..de csak akkor ha nem szex közben vagytok épp.Ha ez sem segít,akkor bármennyire is szereted,de hagyjd ott.
Harapd meg a farkát!
Aki ennyire nincs tekintettel a másikra hogy a saját önző dolgai miatt a másiknak fájdalmat okoz, az nem érdemel bocsánatot!!!
AZ én barátnőm imádja ha karmolom, vagy harapom őt szex közben illetve ha jól meghúzom a haját, de ezt Ő KÉRI!!! És ez qurvára nagy különbség! Ha véletlen meghúzom a haját akkor hisztizik, ha megszorítom kicsit hülyéskedés közben akkor nyafog hogy ez fáj és hogy meg fog látszódni a nyoma, de szex közben neki ez plusz élvezetet ad.
A barátodat szereted amiért szereted, de én azt mondom, hogy egy kapcsolatban ez nem megengedett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harapd meg a farkát és amikor ordít akkor könyököld szájon és hagyd ott egy "bunkó állat" jelző kíséretében!
Ennyire sz@rba sem vesz téged? A szexben a figyelmetlenségből, önzésből, nemtörődömségből rosszat okozni a másiknak az egyik legnagyobb bűn!!!!! Ezek után még mindig vele vagy? Ennyire tart téged? Ennyire tisztel? Mégis akkor mi a francot vársz még tőle??!!!
úristen....szerintem ezt most állitsd le ameddig lehet...
ez nem állapot,iták már,h családi erőszak ehet belőle...ha nem teszel érte lehet is...:D
az meg nem megoldás hogy nem sexel,ezekből leirva kinézem azt is h leteper,szerintem dobd ameddig lehet...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!