Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el barátnőmnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Mikor barátnőmnek megvan általában nincs is szex, ami rendben is lenne, de én nem bírom ki azt a 3-5napot. Lányok, hogy kérjem meg rá, hogy segítsen rajtam, hogy ne tűnjek közönségesnek vagy parasztnak?

25/F

2011. júl. 20. 14:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Menzesz alatt nem szabad szexelni, mivel nyitott a szülőcsatorna és így felpumpálódnak a kórokozók a méhűrbe, hasűrbe, és később méhen kívüli terhessége is lehet, vagy pont hogy nem tud majd teherbe esni.

Azt, hogy hogy kérd meg már leírták előttem. Ha a kezét odavezeted az egy jó ötlet és nem is tolakodó, főleg ha már előtte is csinált neked ilyet. ;)

Van még az orális megoldás is.

Nah, meg az is nagyon jó tud lenni, hogyha összedörzsölitek ott lent. Ő betesz egy tampont, lehet rajta bugyi is, ha szeretné. Rajtad meg gumi, hogyha nem szed gyógyszert.

Remélem, hogy tudtam segíteni. ;)

2011. júl. 20. 19:13
 22/23 anonim válasza:

kérd meg rá hogy szopjon le...

vagy vegyél ízesitett kotont hogy több kedve legyen hozzá...

2011. júl. 20. 19:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik a gond megoldódott...neki is....
2011. júl. 21. 09:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!