Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el barátnőmnek?
Mikor barátnőmnek megvan általában nincs is szex, ami rendben is lenne, de én nem bírom ki azt a 3-5napot. Lányok, hogy kérjem meg rá, hogy segítsen rajtam, hogy ne tűnjek közönségesnek vagy parasztnak?
25/F
Segíts magadon, az Isten is megsegít.
Esetleg kibírhatod.
Kedves 14:51kor válasszoló!
Először is köszönöm válaszod! Természetesen kibírom pár napig nélküle! Én is voltam egyedül és sikerült, túléltem. De ha már csupán a jelenléte felizgat...
szia
szreintem először is dícsérd meg hogy mennyire kívánatos,és szexi nő, és mondd el neki hogy mennyire kívánod és hogy nagyon élveznéd már aztis ha önkielégítés közben őt csókolhatnád,mert hogy a puszta jelenlététől is elalélsz.
szerintem ha így adod elő nemfog közönségesnek sem tartani se parasztnak úgyhogy hajrá
16L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!