Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom hogy belém élvezzen (kifejtve)?
Lehet hogy abszurd, de jóideje szedek fogamzásgátlót, mégsem akarom hogy belém élvezzen a párom. Egyszerűen az a tudat van bennem, hogy mivan ha valamiért mégsem hat nálam a bogyó, csak nem tudok róla? Legnagyobb rémálmom hogy terhes leszek amikor még nincs betervezve. Most leírva így gyerekesen hangzik...de amúgy intelligens embernek tartom magam..
vélemények?
23L
Ja ezt a 12:14-es válaszra írtam. Ő írta csak úgy élvez el belül a párja ha gumit húz.
Kedves kérdezőnek: Nem kell ennyire félni, a fog. tabletta annyira véd, hogy a szedés abba hagyása után még 1 hétig védeni szokott, mivel megemeli a hormon szintet.
Ha pedig mégis tartasz a teherbe eséstől, akkor meg használjatok gumit.
Én régen megszakitásost használtam, sose volt belőle baj. Ha pedig tablettát szedsz, felesleges orgazmus előtt kiszállni a párodnak.
Akkor meg ennyire nem értesz a dologhoz, kedves Kérdező??? Itt szajkózzuk orrba-szájba, hogy az előváladék is tartalmazhat annyi spermiumot, amennyi bőven elég a megtermékenyítéshez, tehát semmivel nem kockázatosabb megszakítás nélkül csinálni, mint megszakítással! Amint azt már írtam, amit te (és a hasonlóan buta társaid) itt csináltok, az simán nyávogás, rivázás, nyafogás, finnyázás, stb, de semmiképp sem ésszerű! A fogamzásgátlót arra találták ki, hogy MEGGÁTOLJA A TEHERBEESÉST!!!! Nők millióinál működik, miért pont ti lennétek a kivételt képező csoport?!?! Miért írná föl a nőgyógyász, ha nem lenne hatásos?! Vagy neked azt mondta, hogy 50% az esélye, hogy véd (vagy igen, vagy nem XD )???
Nekem 9 évig nem volt semmi gáz a fogamzásgátlóval, pedig ebből 6 évem úgy telt, hogy napjában nem is egyszer élvezett belém a faszim!
Nekem aztán édes mindegy, hogy te mennyire vagy idióta a magánéletedben, de kérlek, ne verd itt a nyálad és a h*lyeséget ne állítsd be úgy, mintha felelősségteljes lennél! Tudod, a sz*rból nem lesz csoki attól, hogy sztaniolpapírba csomagolják! :S
ma 13:36
na haragudj,h ezt írom, de akkora paraszt vagy, h el se hiszem!
"pedig ebből 6 évem úgy telt, hogy napjában nem is egyszer élvezett belém a faszim!"
nő létedre így beszélsz hát grat!
kicsit idegbajos vagy.
Kérdezőnek!
Nekem nagyon szimpi, h így utánakérdeztél a dolgoknak, inkább most, mint utólag parázz!
Örültem a kérdésednek, mert én is hasonló szituban vagyok:).
13:53!
"na haragudj,h ezt írom, de akkora paraszt vagy, h el se hiszem!
"pedig ebből 6 évem úgy telt, hogy napjában nem is egyszer élvezett belém a faszim!"
nő létedre így beszélsz hát grat!"
Ne haragudj már, de elolvastad a kérdést?
Én ez esetben ugyanazt a kifejezést használtam, amit a Kérdező, tehát én ettől fájdalmasan tahó vagyok, a Kérdés feltevője pedig szimpi?! Nem látom a logikát! (Lehet, hogy azért, mert nincs is benne)
Másrészt pedig valóban, tényleg nagyon felelősségteljes személyiségre utal, hogy a neten kérdezget a gyik-en, ahelyett, hogy a nőgyógyászát kérdezgetné, akinek papírja van róla, hogy ért hozzá, amíg itt sokan okoskodnak vagy h*lyéskednek, de hogy senki nem szakértője a témának, az tuti!
Nem útbaigazításra volt szüksége, hanem arra, hogy találjon még legalább egy olyan korlátolt p*csát, amilyen ő maga és akkor összefogva lehet szidni azokat, akikben annyi előrelátás sincs, hogy a pasijukat megkérjék, hogy inkább a hasukra élvezzen, miközben drága pénzen a leghatékonyabb fogamzásgátló módszert alkalmazzák! :S
Szidj csak, igazából szánalmas vagy és nagyon jót röhögök rajtad!
Hat az a "bogyó". Bizony nők több milliói szedik és nem estek még teherbe. Persze nem 100% biztonságot nyújt. Én tavaly voltam először olyan nővel, aki tablettát szedett és bennem is volt félelem, amit mondtam is neki. Megnyugtatott, ne aggódjak ő 3 éve szedi és nem lett terhes. De egyébként a tesóm pont ezért nem szedi, mert ő is ettől fél amitől te. Van ismerőse aki tab. mellett esett teherbe.
26 F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!