Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarom hogy belém élvezzen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom hogy belém élvezzen (kifejtve)?

Figyelt kérdés

Lehet hogy abszurd, de jóideje szedek fogamzásgátlót, mégsem akarom hogy belém élvezzen a párom. Egyszerűen az a tudat van bennem, hogy mivan ha valamiért mégsem hat nálam a bogyó, csak nem tudok róla? Legnagyobb rémálmom hogy terhes leszek amikor még nincs betervezve. Most leírva így gyerekesen hangzik...de amúgy intelligens embernek tartom magam..

vélemények?

23L

2011. júl. 20. 10:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Én is ugyanígy éreznék a helyedben, eléggé beszari vagyok. De tuti hat a gyógyszer.
2011. júl. 20. 10:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges para, nyafogás!
2011. júl. 20. 10:51
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

én gumival védekezek, de meg tudlak érteni. én is félnék szerintem; de nem kell félned. nem lesz semmi baj. ráadásul ennyi idősen ha mégis, esetleg, véletlenül becsúszna egy baba nem lenne akkora gond, mintha 15 éves lennél.

de nem kell félned.

2011. júl. 20. 11:00
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem szednél fogamzásgátlót, és úgy élvezne beléd, akkor sem 100%, hogy teherbe esnél... Szóval bogyó mellett nagyon minimális az esélye. Esetleg még a gyógyszer mellé használhatnátok a naptár-módszert, és akkor peteérés napjaiban nem megy el benned.

A többi napon meg engedd neki, hidd el, nagyon jó érzés, mikor még utána kicsit ölelhetitek egymást:)

2011. júl. 20. 11:01
 5/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...segítettek:)
2011. júl. 20. 11:02
 6/19 anonim ***** válasza:
63%

Miféle peteérés, te?

A fogamzásgátlónak az a lényege, hogy olyan hormonokat adagol a szervezetnek, mint amilyen természetes esetben terhesség alatt szabadul föl a szervezetben, tehát álterhességet hoz létre (ettől nő pl. a melled, ha szeded), ami alatt pedig nincs peteérés, tehát nincs mit megtermékenyíteni!

Ne legyetek már ennyire gyökerek!

2011. júl. 20. 11:08
 7/19 anonim ***** válasza:

Meg tudom érteni a félelmed, bár szerintem nem szükséges aggódnod, ha mindig rendben szeded a gyógyszert nem leszel terhes. De ha a barátodat nem zavarja, kérd meg, hogy ne beléd élvezzen, és ennyi.

20L

2011. júl. 20. 11:11
 8/19 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Szedem a fogamzásgátlót de nem élvez belém. Csak ha gumit is használunk. 4 éve vagyunk együtt és fontosabb most hogy nyugodtan befejezzük az egyetemet, meg normális munkát találjunk mint, hogy a valószinűlegre bízzuk az életünket a 100% biztos helyett. Majd eljön az ideje annak is, hogy nem lesz fontos ezen gondolkodni, de az akkor lesz ha mindketten úgy döntünk. Nekem szerencsém van, mert a párommal teljesen egyetértünk ami ezt illeti. Különben meg, hogy fogod élvezni a szexet ha közben ezen gondolkodsz? Semmit sem szabad a szexben erőltetni, ha valamit kételyekkel vagy nem szivesen csinálsz akkor inkább ne csináld, egyikőtöknek sem lesz az igazi. A bogyó 99% ban hatásos. Ha hasmenésed van, kicsit később veszed be, gyomorrontáskor már veszit a hatékonyságból. Van akinek ennyi biztonság elég van akinek nem. Ez csak a a ti döntésetek.
2011. júl. 20. 12:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Az én párom sem szól érte egy szót sem soha, mi is már évek óta együtt vagyunk. Csak kíváncsi voltam hogy ez az én hülyeségem vagy más is így van vele:)
2011. júl. 20. 12:17
 10/19 anonim ***** válasza:

Butaságnak tartom az ilyen módszert. Vagy gumi, vagy tabletta? Ha a csajom fogamzásgátlót szed, akkor biztos nem fogok gumit húzni. Ha pedig ragaszkodik a gumihoz, akkor meg minek szedi a tablettát?

Nem kellene ennyire parázni.

2011. júl. 20. 13:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!