Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti tènyleg vonzónak találjátok ha a pasinak van egy kis pocakja?
Hát már bocsi, de én biztonságban érezném magam eg izmos, kidolgozot hasú/karú pasi mellet, aki ha ránézett az engem bámuló buszsofőrre rögtön elfordult, mint vaalmi kis pocibajnokra. Lehet van akinek ez teccik, de én ki nem állom. Pl. ha pasinak pocakja van eleve nem mennék oda hozá ismerkedni... jobban bejön az izmos lapos has, kerek fenék, izmos láb... ez olyan, mintha én azt kérdezném " fiúk, nektek bejön, ha egy csajnak hájas a segge? vagy sörhasa van? vagy megereszkedtek a mellei? " serintem, de van akinek ez tetszik na... bát én ugy vélem, inkább az idősebb nőknek, pl. harminc negyven... a tizen és huszon évesek körében sztem a kocka a nyerő. Vajon, a filmekben a nagy macsók, meg a modellek miért nem pocakos, szőrös lábú, szőrös farkú, szottyadt seggű férfiak??? De aki szereti a pocit, annak egészségére
17 L
Figyelj utolsó, az én barátomnak baromi jó teste van, komolyan... pedig van pocakja. És abszolút biztonságban érzem magam mellette. Széles válla van, izmos karja és háta, a combja és vádlija is izmos, és a feneke meg egyszerűen isteni :P és van egy kis pocakja... amit imádok :)
és huszon-kevés-éves vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!