Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti tènyleg vonzónak találjátok ha a pasinak van egy kis pocakja?
Figyelt kérdés
Sok lány ismerősömtől hallottam már ezt...mondván hogy az olyan szexi!2011. júl. 20. 10:07
11/22 anonim válasza:
nekem nem tetszik. bár a párom mellettem növesztett egy picit az évek során, annyira nem zavar
12/22 anonim válasza:
Az én barátomnak is van, bár elég nagy pocit növesztett, de engem nem zavar, én így is nagyon szeretem!! Mostanában mindig azt hajtogatja, h a csajoknak ez tetszik, erre hirtelen itt egy ilyen kérdés..nem lepődnék meg, h ha ő írta volna.. :P:P Bár nem baj, ha fogyna belőle, de inkább izmosodjon.:D
13/22 B.angel válasza:
nekem tetszik!!!!!!!!!!!! Legalábbis a barátomé :) Olyan kis mackós/aranyos tőle! Amúgy meg, elég hülye kérdés. Van olyan lány, akinek tetszik, van akinek nem. Én az igenre szavazok. :)
14/22 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az olyan srácok tetszenek. Valamiért természetesebbnek hatnak, mint a vékony vagy izmos srácok. De nem ez lesz a döntő, most pl. megismerkedtem egy nagyon vékony és izmos hasú sráccal, a bordája alatt szinte nincs is semmi, csak bőr. Önmagában véve undorítónak tartom, de a személyisége irtóra megfogott és az arca is kis helyes.
15/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Az jut eszembe róla, hogy igénytelen, nem sportol, nem foglalkozik magával. És ha én odafigyelek magamra, akkor csak olyanokat keresek, akik szintén törődnek magukkal.
16/22 anonim válasza:
az én pasimnak lapos hasa van :) így nekem ez lett az ideálom, mert Ő az ideálom :)
19/22 anonim válasza:
Furcsa, mert ha belegondolok idegen pasikon nem jön be, a barátom viszont növesztett egy kis pocit, és imádom:) Szex közben még erotikus is ahogy hozzám simul hmmmm:)
20/22 anonim válasza:
Nekem sosem volt ideálom, sosem indítottak be különösebben a kockahasú pasik, de más típus sem volt, akire azt modntam volna, hogy húú ilyen testű pasi kell. A barátom akivel egy éve együtt vagyok kicsit pocakos, de arányos, nem az az első benyomás róla, hogy dagi... :) Mindene megfogott első pillanatban, a külseje, az öltözködése, az arca, és persze a személyisége. Imádom, és azt az érzést is, hogy tudom, hogy bármikor meg tudna védeni, mert amúgy erős, férfias. Jó hozzá odabújni, biztonságban vagyok a karjaiban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!