Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti tènyleg vonzóna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tènyleg vonzónak találjátok ha a pasinak van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
Sok lány ismerősömtől hallottam már ezt...mondván hogy az olyan szexi!
2011. júl. 20. 10:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik. bár a párom mellettem növesztett egy picit az évek során, annyira nem zavar
2011. júl. 20. 10:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak is van, bár elég nagy pocit növesztett, de engem nem zavar, én így is nagyon szeretem!! Mostanában mindig azt hajtogatja, h a csajoknak ez tetszik, erre hirtelen itt egy ilyen kérdés..nem lepődnék meg, h ha ő írta volna.. :P:P Bár nem baj, ha fogyna belőle, de inkább izmosodjon.:D
2011. júl. 20. 11:12
 13/22 B.angel ***** válasza:
nekem tetszik!!!!!!!!!!!! Legalábbis a barátomé :) Olyan kis mackós/aranyos tőle! Amúgy meg, elég hülye kérdés. Van olyan lány, akinek tetszik, van akinek nem. Én az igenre szavazok. :)
2011. júl. 20. 11:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten az olyan srácok tetszenek. Valamiért természetesebbnek hatnak, mint a vékony vagy izmos srácok. De nem ez lesz a döntő, most pl. megismerkedtem egy nagyon vékony és izmos hasú sráccal, a bordája alatt szinte nincs is semmi, csak bőr. Önmagában véve undorítónak tartom, de a személyisége irtóra megfogott és az arca is kis helyes.
2011. júl. 20. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Az jut eszembe róla, hogy igénytelen, nem sportol, nem foglalkozik magával. És ha én odafigyelek magamra, akkor csak olyanokat keresek, akik szintén törődnek magukkal.
2011. júl. 20. 12:19
 16/22 anonim ***** válasza:
az én pasimnak lapos hasa van :) így nekem ez lett az ideálom, mert Ő az ideálom :)
2011. júl. 20. 12:32
 17/22 anonim ***** válasza:
jaj nyááál
2011. júl. 20. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem.
2011. júl. 20. 14:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, mert ha belegondolok idegen pasikon nem jön be, a barátom viszont növesztett egy kis pocit, és imádom:) Szex közben még erotikus is ahogy hozzám simul hmmmm:)
2011. júl. 20. 14:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem volt ideálom, sosem indítottak be különösebben a kockahasú pasik, de más típus sem volt, akire azt modntam volna, hogy húú ilyen testű pasi kell. A barátom akivel egy éve együtt vagyok kicsit pocakos, de arányos, nem az az első benyomás róla, hogy dagi... :) Mindene megfogott első pillanatban, a külseje, az öltözködése, az arca, és persze a személyisége. Imádom, és azt az érzést is, hogy tudom, hogy bármikor meg tudna védeni, mert amúgy erős, férfias. Jó hozzá odabújni, biztonságban vagyok a karjaiban. :)
2011. júl. 20. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!