Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki leszbikus az mért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki leszbikus az mért elfogadottabb mintha meleg lenne?

Figyelt kérdés

Melegeket durván leszólják és megalázzák....a leszbikusokat meg "istenitik" ,hogy húú milyen jó és elfogadják.

Mitől másab?

Ez nekem kb olyan mint amikor egy csaj kefél egyet és akkor is ő lesz a kurv@ nem a férfi a görény.

Mondjuk nekem egyikkel sincs bajom és nem vagyok se leszbikus se rib@nc.

20L

2011. júl. 20. 09:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
73%
szerintem azért mert a férfiak hangosabbak ilyen téren ( meg minden más téren is...) és ugye őket nemnagyon zavarja egy lezbi pár mert általában jól is néz ki. és férfi szemmel elfogadottab ha vki lányt szeret ( még ha lány is ) mintha férfi szeretne férfit. és azt nem árt tdni hogy a melegek nagy 100alékban a gének miatt lesznek melegek nem saját akaratukból ( mégha ezt ők nem is tudják)
2011. júl. 21. 19:06
 32/32 anonim ***** válasza:
12%
Ha 1 nő van 1 férfivel az még nem k*rva csak ha pénzt fogad el érte és miért lenne a férfi a görény mikor belement a nő is akkor tök normál az egész. Csak ahogy már mondták előttem ha egy csaj megfogja egy másik csaj kezét akkor barátnők és ok, férfiakkal már durván néz ki ez a helyzet...
2011. júl. 22. 19:49
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!