Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki leszbikus az mért elfogadottabb mintha meleg lenne?
Melegeket durván leszólják és megalázzák....a leszbikusokat meg "istenitik" ,hogy húú milyen jó és elfogadják.
Mitől másab?
Ez nekem kb olyan mint amikor egy csaj kefél egyet és akkor is ő lesz a kurv@ nem a férfi a görény.
Mondjuk nekem egyikkel sincs bajom és nem vagyok se leszbikus se rib@nc.
20L
09:41
Ugyanabba a logikai csapdába estél, mint amit feltett a kérdező, csak másokat hoztál fel.
Itt a nemek egyenlőségéről van szó, így elméletileg annak se kéne furcsábbnak lennie, ha két férfi fogja egymás kezét.
De mint írtam, a világ nem ilyen. Itt kitérnék a természetes fogalmára, mert hozzá kapcsolódik, hogy kinek mi a természetes. Ugye az nem természetes elméletileg, ha két férfi szereti egymást. De azt már normálisan senki se tudja elmagyarázni, hogy miért nem természetes, mert nem tudják egyszerűen. A természetes az, ami a természetben fellelhető, mi is a természet részei vagyunk, így bármely emberi viselkedés is a természetből származik, természetesen.
De eredetileg az lenne a természetes, ha a nők is tetőtől talpig szőrösek lennének (ugye ha nem borotválkoznának) és a férfiak hogy férfiasak legyenek hagynák a hajukat megnőni méteresre (mert lényegében ez a természetes, ilyenek a tulajdonságaink, mint fajnak).
Azért, mert ameddig a kultúránk alapvetően férfi-domainanciájú, addig az számít, hogy a férfiaknak mi tetszik. Nyilván ők potenciális szexpartnereeket látnak abban, ha két csaj szeretkezik, mert tetszik nekik, szeretnének beszállni harmadiknak. Ez a vágyak szintjén működik így (két férfi közé nem szeretnének beszállni általában a heteró férfiak).
VISZONT: Abban a pillanatban, amikor pl. ajánlkoznak, és visszautasítja őket két leszbikus lány, vagy nem kaphatnak meg egy leszbikust, akkor már nem működik az a fene nagy "tolerancia", attól kezdve ugyanúgy diszkriminálják őket, mint a meleg férfiakat.
Erről régen olvastam egy cikket.
Ilyen pszichológia magyarázata van ami a férfi és női szerepekkel van kapcsolatban. A nő ugye a befogadó a férfi meg a... nem tudok rá jó szót, szóval a dominánsabb a szex közben, aki behatol. [Kérek, hogy ne sírjatok a szóhasználat miatt, bármennyire is liberális a világ, ez így van.]
Ha két nő nyalakodik, attól még nem vesztik el a női szerepüket, de ha egy férfi "befogadóvá" válik, akkor elveszti a férfi szerepét. A kettő közé kerül és egy torz, abnormális valami lesz, amit nem tud hova tenni az ember. Se nem nő, se nem igazi férfi. Persze ez a kategorizálás nem tudatos hanem többnyire tudat alatti.
Ezért lehet az, hogy a leszbik elfogadottabbak mint a b*zik.
A másikra, a "nő a k*rva"-ra is hasonló lehet a magyarázat. Régen, állati szinten egy férfihez tartozott több nő, de egy nő csak egy férfihez. Bármennyit is fejlődtünk azóta, ez a szemléletmód megmaradt. Tehát ha egy nő sok férfival csinálja, az negatív dolog, ő egy k*rva. Ha pedig egy férfi sok nővel csinálja, akkor az pozitív dolog, ő a nagy alfahím.
Tetszik nem tetszik...
Cserébe egy nő gyakorlatilag bármikor bárkit megkaphat (mondjuk nézzük csak a "szabad" férfiakat). Egy férfinek viszont (szintén a "szabad" nőket nézve) pedáloznia kell, hogy megkapjon egy nőt.
És mi van, ha a két férfi csak leszopja egymást?
És mi van, ha két nő közül az egyik felcsatolható nemiszervvel megdugja a másikat?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!