Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik kicsinek a farkam?
Figyelt kérdés
17 cm hosszú és 13cm körben. Lenézek és olyan kicsinek tűnik :S vagy csak optikai csalódás nekem? :'D Értelmes válaszokat várok2011. júl. 20. 06:54
11/17 anonim válasza:
Ha a sajátodat kicsinek tartod, akkor automatikusan mindenki másét is kicsinek tartod, akiké akkora vagy kisebb mint a tiéd. Sok ilyen ember van, a kérdésed nagy mértékben idegesíti és frusztrálja őket. Nem félsz attól, hogy egyik este kisfarkú emberek egész hada elkap az utcán és egy sikátorban agyonver bosszúból, amiért itt fikázod őket? Nem érdemes kockáztatni. Efféle kérdések helyett inkább fejleszd kicsit az önbizalmad.
12/17 anonim válasza:
optikai csalódás. Ha ma este 18:17:04-kor északnyugati irányba fordulsz, és előveszed, a Nap sugarai pontosan olyan szögből verődnek majd vissza, hogy láthatod az igazi méretet. Ne szalaszd el az alkalmat, ilyen csak 40 évente fordul elő, mert a Föld röppályája és keringési szöge pontosan optimális lesz egy ilyen kísérletre és egy mezei veréb is pont takarni fogja a a Nap bal alsó felét, így az ezt követő optikai anomália transzformálja a teret és minden pontosan ugyanakkorának fog tűnni, mint amilyen valójában. Ne maradj le róla!
13/17 anonim válasza:
Önreklám...mond hány csaj írt eddig priviben?
14/17 A kérdező kommentje:
egysem
2011. júl. 21. 06:46
15/17 anonim válasza:
Sebaj...majd jönnek...a 2. randi sikeres lesz...
16/17 Corre válasza:
Nem az Alkarod mérted le véletlenül?
17/17 A kérdező kommentje:
nem. én is meglepődtem hogy 13, de nekem vékonynak tűnik :S nem vagyok kövér nem kell behúzni a hasamat ahhoz hogy lássam. Egyébként még nem voltam lánnyal.. sajnos. de majd lesz egyszer egy normális kapcsolat.. remélem..
2011. júl. 21. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!