Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeljünk vagy inkább ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeljünk vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Most hétfőn megyek egy napra barátnőmhöz. Ő tervbe vette a szexelést is, de a házukban. Az anyukája és bátyja valószínűleg otthon lesz. Nagyon szeretné - meg én is - csak attól félek elég rossz bemutatkozás lenne (először találkozok a családjával), hogy éppen bújtatom a macit a barlangjába..

Mi lenne a helyes? 16f

2011. júl. 20. 03:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
B@ZD MEG A RIB@NCOT!
2011. júl. 22. 01:49
 12/16 anonim ***** válasza:

16 éves vagy és a barátnőd sem hiszem, hogy elmúlt már 18 (ha mégis akkor bocs, nem aktuális)

Tehát, ha az én 15 éves lányomhoz érkezne a barátja és kijelentené, hogy együtt akarnak aludni. Hát én lehet, hogy elásnám a srácot a hátsó kertben és kussolnék róla.

Nem tudom, lehet az ő szülei másképpen állnak ezekhez a dolgokhoz és nem zavarja őket.

A legtöbb apa valószínűleg hasonlóan áll a dologhoz.

2011. júl. 22. 06:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne szexeljetek. Bennem mindig ott lenne a szorongás, hogy bármikor rám nyithatnak. Ha a csajodnál vagy, csak akkor szexeljetek ha nincs otthon senki.

Szerintem ez alkalommal kicsit legyél együtt a családdal, beszélgessetek, legyen közös vacsora meg ilyesmi. A szex meg ráér később is. :)

17/f

2011. júl. 22. 07:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Hány éves a lány ? és mióta vagytok eggyütt ?

Egyépként lehet h jobb lenne várni....

2011. júl. 22. 07:47
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Hát ő pont ma lesz 16 éves. Több mint 1 éve ismerjük egymást, csak nagy köztunk a távolság, most fogunk másodjára találkozni.

Szerintem is jobb ha most még nem történik semmi komolyabb. :\

2011. júl. 22. 10:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Igazán jó, hogy ilyen komolyan veszed ezt a kapcsolatot és nem csak azon jár az eszed, hogy mikor fektetheted le.

De nézd, ezt nem fogod tudni irányítani így úgysem. Ha ott lesz az alkalom meg fog történni, nem kell elfutni. Ha rám hallgatsz azért viszel magaddal óvszert, és használod ha úgy alakul mégis.

2011. júl. 22. 10:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!