Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeljünk vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Most hétfőn megyek egy napra barátnőmhöz. Ő tervbe vette a szexelést is, de a házukban. Az anyukája és bátyja valószínűleg otthon lesz. Nagyon szeretné - meg én is - csak attól félek elég rossz bemutatkozás lenne (először találkozok a családjával), hogy éppen bújtatom a macit a barlangjába..
Mi lenne a helyes? 16f
2011. júl. 20. 03:07
1/16 anonim válasza:
A helyes válasz: igen! :)
És inkább otthon, mint a játszótéren! :D
2/16 anonim válasza:
hmmm, szerintem nézz meg egy-két videót ahol férfiak egymás segglyukába helyeznek fel különböző dolgokat.
Lehet, hogy átértékelődne az életed. :)
3/16 anonim válasza:
a csajjal jársz vagy a családjával?mert ha a csajjal akkor mért ne feküdnél le vele ha ő is akarja,ne azon parázz,hogy a család mit gondol....aztán kulcsra zárni az ajtót,hogy kedden ne azzal a kérdéssel kelljen előjönnöd"hogy meglátott a barátnőm anyja szex közben,mit tegyünk?" :D
4/16 Kokto válasza:
Várd meg mit hoz az ottlét, nem jó fejjel a falnak menni. Majd kialakul, meg a hely is adhatja magát (fürdő, garázs stb). De szerintem ne mindenáron akarjátok. Ha adja magát a dolog akkor ok!!
5/16 The_Rain válasza:
A biztonság kedvéért először csinálj egy "próbakört" a kedves mamával és a bátyjával, nehogy méltatlankodjanak, hogy ők kimaradtak valamiből. Ha ezzel megvagy, megszerzel egy kis plusz rutint, és tovább is fogod bírni!
6/16 anonim válasza:
Miért, ki akarsz menni szex után egy szál gatyában egy kávéra, mjad közölni, hogy "maci a barlangban kódnevű projekt sikeresen abszolválva, terhességi teszt folyamatban"? Ennek semmi köze a bemutatkozáshoz. Ha csaj szerint megoldható, akkor szerintem megoldható, de erről többet akkor fogsz tudni, ha már ott vagy. Pl, ha apuka feltűnően a vadászpuska csövét takarítja, miközben bemutatkozol, akkor én azért mégis átgondolnám. Ha meg anyuka kezdi a lánya, a nemzőképességre utaló testi jegyeit firtatni, akkor meg a szex utáni ottmaradáson gondolkoznék el.
8/16 anonim válasza:
nem kíméld a kiscsajt tesó ha bejön az anyja azt is megba szod!!!!!
9/16 anonim válasza:
sok eddig a retardált válaszadó...
ne, elsőre ne. ha annyira kelletek egymásnak, kibírjátok még egy kis ideig.
10/16 anonim válasza:
szerintem sem kellene már az első alakalommal:S várjatok még...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!