Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szólnátok lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok lányok?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú "rasztás" lenne , de nagyon szinpatikus , normális . Járnátok vele ?
2011. júl. 20. 01:58
1 2 3
 11/25 The_Rain ***** válasza:
Attól függ, mi a rasztás... :D
2011. júl. 20. 07:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem.....engem ne cirógasson az ázott kutyaszagú kaki feelingű hajával....
2011. júl. 20. 09:22
 13/25 anonim ***** válasza:

Voltak nekem is rasztás ismerőseim, de én nem éreztem, hogy büdös lenne bármelyik is (gondolom ez odafigyelés kérdése)!

Hehe! Nekem nem is rasztás, de ha megázok, akkor az én fejem tényleg kutyaszagú! XD

2011. júl. 20. 09:57
 14/25 anonim ***** válasza:
természetesen igen. a barátomnak is az van. de hogy raszta e vagy sem, a legutolsó dolog, ami számit abban, hogy hogy 'itélek' meg egy embert...:)
2011. júl. 20. 10:07
 15/25 ikszdéé31 válasza:
az nem a rasztán múlik, hanem a ''belsőn'' szerintem!!! (de bejönnek a rasztás srácok)
2011. júl. 20. 10:44
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem volt rasztám - az akkori barátomat nem az fogta meg bennem, hogy milyen a hajam, hanem a sokat emlegetett kisugárzás ugye... bár tény, könnyebben meg gyorsabban felfigyelt rám a hátközépig érő dreadlockok alatt :D

A mostani barátom ugyan nem raszta, de vallja a rastafari elveket, szereti a zenét stb. ...szóval a haj az csak egy dolog, én örülök, ha van rasztája, de tökéletes anélkül is. Tehát a kérdésre a válasz: igen, járnék vele.

20L

2011. júl. 20. 12:22
 17/25 anonim ***** válasza:
Igen, és sztem a raszta dögös! :D
2011. júl. 20. 22:13
 18/25 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be a raszta, azt szeretem, ha rövid a haja, de azért bele lehet túrni :P
2011. júl. 25. 23:37
 19/25 anonim válasza:
Hogyha normális akkor igen.
2011. júl. 25. 23:42
 20/25 anonim válasza:
Én imádom a raszta srácokat. ^^ De csak ha igényesen és normálisan van megcsinálva. Láttam már gusztustalan rasztát is... Nemtom miért, de bírom a rasztákat. De ezt leszámítva, nincsenek elvárásaim a stílussal kapcsolatban. Persze azért végletekbe ne essünk. A normalitás a fontos. :)
2011. júl. 25. 23:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!