Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szólnátok lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok lányok?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú "rasztás" lenne , de nagyon szinpatikus , normális . Járnátok vele ?
2011. júl. 20. 01:58
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Nem
2011. júl. 20. 02:04
 2/25 anonim ***** válasza:
Nem
2011. júl. 20. 02:07
 3/25 anonim ***** válasza:

Akkor meg főleg..

régen kifejezetten arra buktam. amúgy sok lánynak bejövős. Megjegyzem, azt hiszem, azért túlnyomórészt csak a tiniknek..

2011. júl. 20. 02:10
 4/25 anonim ***** válasza:
Nyilván igen! :)
2011. júl. 20. 02:11
 5/25 anonim ***** válasza:

És csak a tiniknek lényeges! Hát nem édes mindegy, hogy milyen a haja, ha normális, szimpatikus, meg helyes?!

Én ezért írtam igent, bár nekem soha nem jöttek be az ilyen srácok!

2011. júl. 20. 02:13
 6/25 anonim ***** válasza:

nekem mind egy. de van akinek a raszta igénytelen/nem férfias stb, alapból nem igyekeznek megismerni az embert, aki hordja ;) és, Általában, azt gondolom, a fiatalabbaknak tetszik a raszta önmagában.

modnjuk gondolom a kérdező sem felnőtt. nemde? :)

2011. júl. 20. 02:18
 7/25 A kérdező kommentje:
nos igen 16/f
2011. júl. 20. 02:20
 8/25 anonim ***** válasza:

Annak a srácnak, akivel én 16 évesen jártam, 40 centis vörös taraja volt, mindig csillagba állítva! :) És emellett egy tündér pofa volt, kedves, aranyos, névnapomra egy baromi szép ezüst nyakláncot kaptam tőle anno, ami azóta is (hö...10 éve) a nyakamban lóg, anyám imádta és az ő családja tök normális volt.

(mondjuk nekem alapból is nagyon bejönnek a tarajos srácok - nyilván ezért nem a rasztások tetszenek :) )

Szerintem ha egy csaj normális, akkor nem amiatt fog elutasítani, hogy milyen a hajad! Az változhat! De ha valaki egy szellemi hulla, vagy egy érzelmi nyomorék, vagy egy kulturálatlan paraszt, az nem fog változni soha! :)

2011. júl. 20. 02:31
 9/25 A kérdező kommentje:
Ámbár én még nem tapasztaltam , hogy a tinik körében be jönne... Legalább is nekem nincs sok lány ismerősöm , vagy is van 1 jó pár de azok nekem "un szinpatikusak" vagy is nem az hogy nem jönnének be csak nem tetszik a viselkedésük ,sajnos. Lehet jobban jártam volna ha ilyen szem eltakarós , élet utáló "vagány" cicagatyás lennék. Legalábbis több sikerem lenne szerintem .
2011. júl. 20. 02:32
 10/25 A kérdező kommentje:
áh köszönöm :)
2011. júl. 20. 02:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!